Konut Haberleri
09 Nis 2014 12:38 Son Güncelleme: 09 Oca 2019 18:25

Cornerlife Güneşli'de 195 bin TL'ye daire!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla Basın Ekspres Yolu’nda tüm hızıyla yükselen Cornerlife Güneşli, sunduğu cazip ödeme fırsatlarıyla herkesi ev sahibi yapıyor.

Cornerlife Güneşli'de 195 bin TL'ye daire!
Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla Basın Ekspres Yolu’nda tüm hızıyla yükselen Cornerlife Güneşli, sunduğu cazip ödeme fırsatlarıyla herkesi ev sahibi yapıyor. İlk ödeme seçeneğinde daireyi peşin almak isteyen tüketicilere, yüzde 8 indirim uygulanıyor. İkinci ödeme planında ise 24 ay şirket bünyesindeki vade seçeneğinde yüzde “0” faizle daire sahibi olmak mümkün. Öte yandan Cornerlife Güneşli, 7 ay sonra oturuma hazır olacak.

Cornerlife Güneşli’de KDV yüzde 1

Öte yandan Cornerlife Güneşli önemli bir avantajı daha elinde tutuyor. Bölgede yeni ruhsatlı projelerde KDV yüzde 18 iken Cornerlife Güneşli yatırımcıları, projenin ruhsatı 2013 yılından önce alındığı için, yükselen KDV oranlarından etkilenmiyor. Cornerlife Güneşli’de uygulanan yüzde 1’lik KDV oranı daire almak isteyenlerin bütçesinde önemli bir avantaj sağlıyor.

Fiyatlar 209 Bin TL’den başlıyor

Kaliteli yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunan Cornerlife Güneşli’de stüdyo daireden 3+1 daireye kadar değişen ev tipleri, 44 metrekare ile 167 metrekare arasında farklı büyüklüklerle hayat buluyor. Proje 211 adet konut ve 21 adet ticari birimden meydana geliyor. Daire fiyatlarının 209 Bin TL’den başladığı Cornerlife Güneşli aynı zamanda önü hiç kapanmayacak bir manzaraya da sahip.
Basın Ekspres Yolu’nun simgesi haline gelen Cornerlife Güneşli, sunduğu sosyal donatılarıyla da bölgede örnek proje olarak gösteriliyor. 5 bin metrekare yeşil alanıyla ferah bir yaşam sunan Cornerlife Güneşli,  1.000 metrekare kapalı sosyal tesisiyle dikkat çekiyor.  Toplu yaşamın en büyük problemlerinden olan otopark sorununa karşılık Cornerlife Güneşli, daire büyüklüğüne göre her konut sahibine özel otopark tahsis ediyor.  Projeden 2+1 ve 3+1 daire alanlara tahsisli 2 araçlık, 1+0 ve 1+1 daire alan herkese de 1 araçlık otopark yeri veriliyor. Öte yandan Cornerlife Güneşli’de misafir araçları için de kapalı otopark çözümleri sunuluyor.

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat’ın ortaklığında yükselen modern ve şık tasarımlı proje, 14 bin metrekare üzerinde 15 ve 16 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Sosyal olanaklarıyla ailelere konsept ve tatil tadında bir yaşam sunan Cornerlife Güneşli ‘de açık kapalı Toplam sosyal alanı 6 bin metrekareye ulaşan projede yüzme havuzu, cep sineması, kreş, çocuk parkı, fitness- sauna-hamam, havuz başı kafe, kamelyalar tenis kortu, basket sahası, açık spor alanı, koşu parkuru, amfi tiyatro,  modern çocuk oyun odası ve keyifli vakit geçirebileceğiniz kamelya gibi donatılar yer alıyor.

Cornerlife Güneşli’de stüdyo daireden 3+1 daireye kadar değişen ev tipleri, 44 metrekare ile 167 metrekare arasında daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 195 bin TL’den başladığı proje geniş fiyat aralığına ve geniş kitlelere hitap ediyor. Sosyal donatıları, şehrin merkezindeki avantajlı lokasyonuyla bölgenin ilgi odağı olan Cornerlife Güneşli’yi en çok 3+1 daireler ve ağırlıklı olarak aileler tercih ediyor.

Benzersiz dış cephesiyle şehre bakan ‘dingin’ bir yaşam

Bölgenin ikon projesi haline gelen Cornerlife Güneşli, Basın Ekspres Yolu üzerinde akan trafiğin ve Atatürk Havalimanı’nı kullanan uçak gürültüsünü dışarıda bırakıyor. Şık tasarımının yanı sıra modern mimari detayları içinde barındıran Cornerlife Güneşli, dış cephesine özel teknik çalışmaya imza atıyor. Özetle, Cornerlife Güneşli, şehrin merkezinde sessiz, sakin ve dingin bir yaşam konforu sunmaya hazırlanıyor.