Konut Haberleri
01 Mayıs 2016 14:17 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:17

CLK'dan Çanakkale atağı!

CLK Uludağ Elektrik, Çanakkale Bölge Yönetmenliği Müşteri İşlem Merkezi (MİM) açılışını gerçekleştirdi. MİM'de tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik ve avantajlı tarifeler gibi birçok işlem yapılabilecek...

CLK'dan Çanakkale atağı!
CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş., Müşteri İşlem Merkezleri'ne (MİM) bir yenisini Çanakkale’de ekledi. CLK Uludağ Elektrik Çanakkale Bölge Yönetmenliği Müşteri İşlem Merkezi açılışına, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,  Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Kolin Holding Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu, CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, CLK Uludağ Elektrik Çanakkale Bölge Yönetmeni Metin Erbil, Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, CLK Uludağ Elektrik Çanakkale Bölge Yönetmenliğinin açılışının herkese hayırlı olmasını diledi. Özdemir, “Perakende işlemlerimizi bu binada yapacağız. Yeni bir bina inşa ettik. Çanakkale’de ki tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bu modern binayı inşa ettik. Çanakkale’mize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.



Genel Müdür Ali Erman Aytac, “2013 yılında dağıtım ve perakende satış bir birinden ayrıldı. Burada iki şirket olarak faaliyet gösteriyoruz. Dağıtım şirketimiz UEDAŞ hala teknik konularla ilgileniyor. Bizim şirketimiz de abonelik işlemleriyle başlayan süreçte elektriğin temin edilmesi satılması ve faturalandırılması gibi hizmet veriyoruz. Bu hukuki ayrıştırmadan sonra yeni bir yapılanmaya gittik.

Bu merkezde müşterilerin yüz yüze iletişim kurabileceği konforlu ve ferah mekanlarda hızlı bir şekilde hizmet sunduk. Bu yeni binamızı bu gün açıyoruz. Çanakkale’ye baktığımızda yoğun bir abone mevcut. Bundan sonra tüm abonelik işlemlerini buradan gerçekleştireceğiz. Yeni yatırımlarımız da devam ediyor. Özellikler yalanan şebekelerde yenileme çalışmaları yapılıyor. Perakende olarakta yeni bir bilgi işlem alt yapı çalışmamız var. Bu yıl sonu faaliyete girecek. Bu yatırımda faaliyet geçtiğinde artık işlem süreleri çok daha rahat yapılacak. Online işlemlerden hiç buraya gelmeden müşterilerimiz işlemlerini gerçekleştire biliyorlar” diye konuştu.