Sektörel
02 Nis 2015 02:41 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:32

Çin’e ‘Turkey: Discover the potential’ imzası

Mobilyacılarımız, dünya mobilya sektörünün buluşma noktası olan CIFF 2015’de gücünü gösterdi

Çin’e ‘Turkey: Discover the potential’ imzası
DÜNYANIN dört bir yanından mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getirmesi ile dikkatleri üstüne toplayan CIFF 2015 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı milli katılım organizasyonu İstanbul İhracatçı Birlikleri tarafından 6. kez organize edildi.

Dünyanın en büyüğü...

Dünya mobilya sektörünün küresel buluşma noktası ve dünyanın en büyük bu anlamda en büyük fuarı olan CIFF 2015, 18 - 22 Mart 2015  arasında Çin Halk Cumhuriyeti’nin, Guangzhou şehrinde  düzenlendi.  Fuar, 680 bin m2’lik alanda 35. kez kapılarını açtı. 

Başkan temsili ile

BEŞ gün boyunca dünyanın her yerinden binlerce ziyaretçinin ağırlandığı  CIFF 2015, dünyada mobilya sektörünün en güzel örneklerini sunan İtalya’ya dahi mobilya ihracatı yapan Türk mobilya sektörünün de buluşma, mobilyalarının yenilikçi örneklerinin sergilenme noktası oldu. Fuarda, İstanbul İhracatçı Birlikleri'ni; İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kavas temsil ederken, Kenan Kender ve Eyüp Vural Aydın fuara sektör temsilcileri olarak yerlerini aldı. 

Ziyaretçi akınına uğradı

FUARIN birinci günü milli katılım pavilyonunu  ziyaret eden T.C. Guangzhou Başkonsolusu Batu Kesmen, T.C. Guangzhou Ticaret Ataşeleri Hasan Köse ve Hüsnü Tamer Erkan tüm katılımcı firmaların standlarını gezerek, sektöre katkılarından ötürü teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Bursa milletvekili Hüseyin Şahin, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin davetlisi olarak fuara iştirak etti.