İnşaat
08 Mayıs 2014 16:26 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:00

Balance ilk projesiyle görücüye çıktı

Balance Gayrimenkul, modern iş hayatının tüm ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği, plaza ofis, ev ve mağazalardan oluşan ilk projesini satışa sundu

Balance ilk projesiyle görücüye çıktı
Çikolata markası Şölen’in kurucusu İsmail Çoban, ilk projesi Balance Güneşli ile inşaat sektörüne girdi. Balance Gayrimenkul, modern iş hayatının tüm ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği, plaza ofis, cadde ofis, ev ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan ilk projesi Balance Güneşli’nin tanıtımını gerçekleştirdi.
 
İş merkezleri ve havaalanlarına yakınlığıyla ulaşım rahatlığı sağlayan stratejik konumuyla dikkat çeken Balance Güneşli, İstanbul’un en değerli projelerinden biri olarak nitelendiriliyor. Hayatı kolaylaştırarak değer katan Balance Güneşli, konsepti ve mimarisiyle bölgede fark yaratıyor.

Aynı zamanda Şölen Yönetim Kurulu Başkanı da olan Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, “Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan güç alarak bu işe giriştik. İnşaat işimizde de kaliteden taviz vermeden, adımıza yakışır bir çizgi tutturacağız. Balance Gayrimenkul, bu alandaki iddiasını Balance Güneşli ile çok net bir şekilde ortaya koyacak” dedi.

118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı proje, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor. Cadde ofisler 40 m2 ile 258 m2, plaza ve cadde ofisler 159 m2 ile 1.692 m2, ev ve loft ofisler ise 76 m2 ile 178 m2 arasında değişiyor. Ofis ve konutların metrekare fiyatı 5.360 TL’den başlıyor.