Konut Haberleri
29 Mar 2018 12:21 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:42

Çanakkale'ye yeni bir nefes

Gardenpark Evlerinde %35 peşinatla 300.000 TL'den başlayan fiyatlarla evinizi şimdi alın, avantajlı koşullardan yararlanın...

Çanakkale'ye yeni bir nefes
GardenPark Evleri 11 bin 666 metrekare arsa alanı üzerinde 4 blokta toplamda 148 daireden meydana geliyor. 7 katlı olarak tasarlanan bloklarda büyüklükleri 115 ile 135 metrekare arasında olan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. Aile konsepti düşünülerek hayata geçirilen projede 2 oda 1 salondan daha küçük dairelere yer verilmedi. Huzurlu bir yaşam imkanı sunan GardenPark Evleri'nde 2 tane de ticari ünite bulunuyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün tamamlanmasıyla birlikte değerine değer katacak olan Çanakkale'de merkezi konumda bulunan GardenPark Evleri, birinci sınıf malzeme kullanılarak inşa edildi. Yemyeşil bir dünya sunan projenin 9 bin metrekarelik kısmı yeşil alan olarak ayrıldı. Huzur ve dinginlik sunan GardenPark Evleri projesi günlük hayatın stresinden kurtulmanız için içerisinde 400 metrekare yüzey alana sahip biyolojik gölet bulunduruyor.
 



Sosyal donatılarıyla da ön plana çıkan GardenPark Evleri; Çocuk oyun alanları, Fitness merkezi, Kreş, Market, Kafe, Güvenlik, Kameralı güvenlik, Basketbol sahası, Göl/gölet, Şelale, Açık otopark, Kapalı otopark, Yürüyüş parkuru, Merkezi uydu sistemi ve Mescit gibi imkanlar sunuyor. Ayrıca projede dairelerin ortak özellikleri arasında Ankastre beyaz eşya, İntercom sistemi, Merkezi ısıtma, Isı pay ölçer, Ebeveyn banyosu ve Alarm sistemleri bulunuyor. Projede ses ve ısı yalıtımı için asmoklen döşeme yapıldı. Asansörlerde güvenlik birimiyle bağlantılı asansör kiti bulunuyor. 





Gardenpark Evleri projesi Çanakkale Devlet Hastanesi'ne 800 metre, Esenler Aile Sağlığı Merkezi'ne 900 metre, Özlem Kayalı İlkokulu'na 1 kilometre, Arıburnu İlkokulu'na 900 metre, Gelibolu Milli Parkı'na 29 kilometre, Trio Antik Şehri'ne 35 kilometre, Bozcaada'ya 70 kilometre, Assos'a 90 kilometre mesafede yer alıyor.