Konut Haberleri
25 Eki 2014 13:06 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:03

Çağlayan’da bedava ofis veriyor

DAP Yapı’nın İstanbul Çağlayan’da 40 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirdiği DAP Vadisi projesinin tanıtımı yapıldı.

Çağlayan’da bedava ofis veriyor
DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz DAP Yapı’nın yeni ofis projesi olan DAP Vadisi için Polisan Holding ve diğer hissedarlarla yaklaşık olarak 10 yıldır görüştüklerini söyledi. Bu projenin uzun yıllar emek verildikten sonra hayata geçirilmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Yılmaz, burada eski bir fabrikanın olduğunu ve onun yerine kentsel dönüşüm projesi kapsamında bu projeyi ortaya çıkardıklarını söyledi.

932 ofisten oluşan DAP Vadisi projesinin ilk 400 ofisi için satış fiyatları metrekare bazında 4 bin 500 ile 8 bin TL arasında değişiyor. Projedeki ofisler için 36 ay 0 faiz avantajı yer alıyor. Alanları 21 metre ile 330 metrekare arasında değişen ofislerin çok ciddi talep gördüğünü, şu an yüzde 35 oranında ciddi tekliflerin olduğu belirtildi.

DAP Vadisi Projesinin Özellikleri
İş adamlarına yönelik VIP hizmetinin bulunması, aynı zamanda şirketler için ortak çözümler üretebilmesi DAP Vadisi projesinin en önemli özelliklerinden biri olarak belirtiliyor. Projede ayrıca restoranlar cafeler ve çeşitli mağazalar da bulunması çalışanlar için büyük kolaylık sağlıyor.

Projede, ayrıca şirketlere kat asistanları hizmeti olup ofislerin her hangi bir sekreter çalıştırmasına gerek kalmadan, telefonlarına cevap vermek, misafirlerini ağırlamak gibi hizmetler yer alıyor.
Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada sadece bu sistemde sağlanan avantajlarla birlikte 10 yıl içerisinde çalışmayan personel sebebiyle ofisin kendi parasını çıkaracağını ve böylelikle ofisin bedavaya geleceğini söyledi. Yılmaz ayrıca projede ofis yönetim sistemi ile şirketlerde çalıştırılan fazla personellerin ücretinden tasarruf yapılarak VIP kalitesinde hizmet verileceğini aktardı.

DAP Yapı’nın Yeni Projeleri
Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada kentsel dönüşme çok önem verdiklerini insan hayatının çok önemli olduğunu ve son yıllarda ofis konusunda yatırım yaparak yeni projeler geliştirdiklerini söyledi. Kendilerinin aynı zamanda inşaatın yanında proje geliştiriciliğini yaptıklarını söyleyen Yılmaz, Taksim, Maltepe, Kartal civarında 8 adet eski fabrikanın yıkılarak kentsel dönüşümle yeni binalar yapacaklarını belirtti.

Bütün bu projelerde VIP ofis hizmeti vereceklerini ve yatırımcısına ciddi bir şekilde prim kazandıracaklarını ifade eden Yılmaz, yakında bu projelerle ilgili kamuoyuna lansman yapacaklarını ve onlardan da büyük ilgi beklediklerini sözlerine ekledi.

Eyüp İyigün/Emlakguncel.com