Konut Haberleri
11 Nis 2014 18:18 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:58

Caddepark Erenköy'de metrekaresi 6 bin dolar!

Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemli semtlerinde yaptığı A plus butik projelerle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Caddepark Erenköy ile Bağdat Caddesi’nin çehresini değiştiriyor.

Caddepark Erenköy'de metrekaresi 6 bin dolar!
Kalite, güven ve müşteri memnuniyetiyle özdeşleşen Aydoğan İnşaat, bu sene başında başladığı Aydoğanpark Tuzla projesinden sonra Bağdat Caddesi’nde yeni bir projeye daha imzasını atıyor: Caddepark Erenköy. Bağdat Caddesi’nin en güzel lokasyonunda bulunan Caddepark Erenköy, caddede başlayan kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden birini sunuyor. Bağdat Caddesi’ne çıkan Kantarcı Rıza Sokağında bulunan Caddepark Erenköy projesinin inşaatı yılın ilk ayında başladı. 2015 yılının Haziran ayında teslim edilmesi öngörülen Caddepark Erenköy projesi, 12.500 metrekarelik bir inşaat alanında yükseliyor. 2.597 metrekarelik arsa alanına sahip proje için Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu İrfan Aydoğan, “1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasında çeşitli projelere imzamızı atıyoruz. Kızıltoprak, Erenköy, Caddebostan gibi Bağdat Caddesi’nde yaptığımız projelerle adımızı ön plana çıkaran bir firmayız. Caddepark Erenköy projemiz de yine kalitemizi, farklılığımızı yansıtacak bir proje olacak.” diyor.

Deniz manzaralı dairelerİnşaatı devam eden Caddepark Erenköy projesi, tek blokta Zemin+14 katlı ve 54 dairelik olarak tasarlandı. Caddepark Erenköy projesinde 4 adet dubleks bulunuyor ve 11. kattan sonra tüm daireler deniz görüyor. 3+1 şeklinde tasarlanan daireler, 150 brüt metrekarelik olmasıyla ön plana çıkıyor. Lüks+ kalitede, son yapım teknolojilerinin ve malzeme-ekipmanların kullanıldığı, ortak sosyal alanların (fitness, sauna) mevcut olduğu binada, her daireye 2 araçlık kapalı otopark yeri tahsis ediliyor. Şu an ön talep toplayan Caddepark Erenköy projesinin başlangıç satış fiyatı ise 6000$/m2’dir.

Tel: 0216 405 12 91

Web: www.aydoganinsaat.com