Konut Haberleri
27 Kas 2015 12:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:50

Bu proje, yatırımcısına 1'e 3 değer kazandırıyor!

‘Kazan Kazan’ modelinin en başarılı örneklerinden biri olan 5 bin konutluk Evora İstanbul, 1’e 3 değer artışıyla yatırımcısına kazandırdı.

Bu proje, yatırımcısına 1'e 3 değer kazandırıyor!
Teknik Yapı, 10 bini aşan nüfusa sahip projedeki son 200 daire için özel avantajlar sunuyor.Evora İstanbul projesinin birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarı çizgisini İstanbul sınırları dışına taşımaya karar verdiklerini açıkladı. “Hem şehrin içinde, hem de şehirden bağımsız ve dinamik bir yaşam örneği olan Evora İstanbul’da yaşayan insanlar, istedikleri mekanlara istedikleri şartlarla ulaşabiliyor. Çoğu Marmara Denizi’ne nazır 5.000 konut, spor sahaları, yüzme havuzları, 100’den fazla mağaza, sağlık merkezleri, eğitim kurumları ile Tuzla’nın en yüksek tepesinde konumlanan Evora İstanbul, bir taç gibi parlıyor. TEM ve E-5’le merkeze, Sabiha Gökçen’le dünyaya bağlanma şansına sahip olan Evoralılar, çok yakın zamanda metro ve Marmaray’la işlerine de gidebilecek” diyen Umut Durbakayım, projenin parasal açıdan da kazanç sağladığının altını çizdi.

Değerini Üçe Katladı
Toplam 4.979 daire ve 100 ticari üniteden oluşan bu küçük şehirdeki dinamik yaşamın, kendi katma değerini yarattığını söyleyen Umut Durbakayım, “Evora İstanbul’un temeline ilk kazmayı vurduğumuzda yaklaşık 1 milyar liralık bir değeri konuşuyorduk. Şu anda ise bu eser, yaklaşık 3 milyar liralık bir değere ulaştı. Böyle büyük bir projeyi tek başına, öngörülen sürede ve beklentinin üzerinde kaliteyle hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Kreşinden okuluna, marketinden, kuaförüne, sucusundan perdecisine kadar temel yaşam ihtiyaçlarının kendi içinde karşılandığı bu devasa projede şimdiden 10 bin kişiyi aşan bir nüfus oluştu” bilgisini paylaştı.

“Evora İstanbul projesinden daire veya ticari ünite alan her müşterimizin kazanç sağlaması, doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir. Hem yaşam hem de yatırım amaçlı daire ve ticari ünite satın alanların sağladığı bu kazanç, Evora İstanbul projesini Anadolu’ya açma kararımızda etkili oldu” diyen Durbakayım, Evora İstanbul konseptini yine Emlak Konut GYO güvencesiyle Denizli’ye taşıyacaklarını açıkladı. Durbakayım Denizli’de yaklaşık 1.500 dairelik proje için son çalışmaların yapıldığını sözlerine ekledi.

Kazandırmayı Bekleyen Hemen Teslim Son 200 Daire 
Yaklaşık on bin kişinin yaşamaya başladığı Evora İstanbul’da hemen teslim son 200 daire, yeni sahiplerini bekliyor. Bölgenin gelişiminin devam etmesi, son daireleri alacak olanların da kazanç sağlama avantajının devam etmesini sağlıyor. Son 200 dairenin cazibesini arttırmak isteyen Teknik Yapı, fiyatları seçim öncesi seviyesinde tutarak müşterine ekstra bir avantaj paketi sunuyor. Bu paket kapsamında %75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde vadeye bağlı olarak yüzde 0’a indirdi. Buna ek olarak % 25 oranındaki peşinatın %10’u sözleşme aşamasında, % 15’i ise bir yıl sonra ödenmesine imkan tanıyor. Ayrıca alternatif ödeme planı isteyenler için; tüm projelerde peşin ödemelerde veya en az %25 peşinat verip %75 banka baz faiz oranları ile kredi kullanmak isteyenlere de  % 12 indirim yapıyor.

Evinizden Çıktığınız Anda Dinamik Bir Sosyal Hayat! 
300 dönüm arazi üzerine kurulan Evora İstanbul, tıpkı şehir içinde bir şehir gibi… Toplam 5 bölge ve 44 bloktan oluşan dev projenin merkezinde konumlanan meydan, sosyal ihtiyaçların karşılandığı Evora Cadde,  aynı zamanda komşularla buluşma noktası oluyor.

Alışveriş caddesinin yanında, Spor Merkezi, Tıp Merkezi, Özel Eğitim Alanları, Anaokul ve büyük bir hipermarket yer alıyor. Her bölgeye özel açık havuzlar, oyun parkları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları var. Ayrıca çeşitli merkezlere kolay ulaşımınızı sağlayacak Shuttle hizmeti yer alıyor.

Enfes Bir Panorama Eşliğinde Ferah Bir Yaşam...
Yüksek konumu sayesine denizden gelen doğal bir esintiye ve panoramaya sahip Evora İstanbul, %80'in üzerinde yeşil alan, kat bahçeleri, balkonlar ve yaygın yerleşim planıyla da sizlere ferah bir yaşam imkanı sunuyor.

Ulaşım Avantajları...
İstanbul’un Anadolu’ya ve dünyaya açıldığı, ulaşım noktalarının merkezinde kurulan Evora İstanbul, havalimanı, TEM, E5, Marmaray, liman ve marinaya yakınlığı ile ideal bir yatırım fırsatı sunuyor..

Özel Detaylar...
Evora İstanbul’da kullanılan tüm mutfak ve banyo tasarımları bu projeye özel olarak tasarlandı. Dünyaca ünlü ankastre markalarının, yer karolarından prizlerine kadar en kaliteli malzemelerin kullanıldığı projede seramikler de özel tasarım olarak uygulandı.