Bu elektrikli tekne adeta yüzen bir ev

Dahilinde planör parkı gibi oldukça dikkat çekici bir yapıyı barındıran tekneni içerisi tüm ihtiyaçların karşılandığı lüks bir evi akıllara getiriyor.

Bu elektrikli tekne adeta yüzen bir ev - Sayfa 1

Dahilinde planör parkı gibi oldukça dikkat çekici bir yapıyı barındıran tekneni içerisi tüm ihtiyaçların karşılandığı lüks bir evi akıllara getiriyor.

17
Bu elektrikli tekne adeta yüzen bir ev - Sayfa 2

Premium sınıfta yer alan bir tekneden ne beklebilir? Aslında bu sorunun cevabı kullanıcıların zevklerine göre esneklik gösteren parçaların bir araya gelmesiyle oluşuyor. Kimi alıcılar için oturma alanlarının genişliği ve işlevselliği ön plandayken kimileri daha çok eğlence odaklı parçaları satın almayı düşündü teknede görmek ister.

27
Bu elektrikli tekne adeta yüzen bir ev - Sayfa 3

Bu yüzden “yüzen ev” olarak nitelendirilen bu modellerin ortak noktası genel olarak “yüzen” olarak kalır. Halihazırda konsept aşamasında olan Hydrohouse ise yoğun bir iş gününü geride bırakmış kullanıcıların, asfalt üzerinde giderken direksiyonunu kırıp geceyi geçirmek isteyebileceği bir tekne olarak rahatlıkla nitelendirilebilir. Barındırdığı ev formunun yanında bir adet planör için park bölümünü de planlanan proje, gerçekten farklılık arayanlar için hayata geçmeyi bekliyor.

37
Bu elektrikli tekne adeta yüzen bir ev - Sayfa 4

Toplam uzunluğu 15 metre olarak ölçülen Hydrohouse 76 metrekarelik bir kullanım alanı vadediyor. Elektrikli bir tekne olarak tasarlanan projenin 65 metrekarelik güneş paneliyle donatılması da ayrıca ilgimizi çeken parçalar arasında.

47