Konut Haberleri
22 Tem 2014 14:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:34

Bu dünya bunu da gördü! 3 odalı ev çalındı

Romanya Bükreş'te yaşayan bir Andy Pascali, ülkenin turistik kentlerinden Braila'daki yazlığına gittiğinde evinin olduğu arazinin mısır tarlasına dönüştürüldüğünü gördü..

Bu dünya bunu da gördü! 3 odalı ev çalındı
Romanya’nın başkenti Bükreş’te yaşayan Andy Pascali isimli bir vatandaş ülkenin turistik liman kenti Braila’daki yazlık evine gittiğinde, evinin olduğu arazinin artık bir mısır tarlası olduğunu gördü.

Polise şikayette bulunan Pascali, böyle bir durumun ancak Romanya'da yaşanabilceğini, hırsızların evini çaldığını ve komşularının da fırsattan istifade boşalan araziye mısır ektiğini söyledi.

1996 yılında aynı eve yine hırsız girdiğini ancak sadece buzdolabı ve televizyonu çaldıklaırnı belirten Pascali, hırsızların evin tamamını çalabileceğinin hiç aklına gelmediğini belirtti.

Bükreş’te de iki evie sahip olduğunu ve bu sebeple hırsızlık olayından çok fazla etkilenmediğini belirten Pascali “Sanırım benim yazlık evime gelmediğim bir kaç aylık süre içinde evi parçalayıp tüm parçaları da satmışlar. Evim oldukça basit üç odalı bir yapıydı. Bahçeyi de çitlerle çevrelemiştim. Ancak bahçede ki kuyunun demir temelini bile sökmüşler” dedi.