Konut Haberleri
25 Tem 2016 15:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:30

Bomonti'de arsa fiyatları 8 kat arttı!

İstanbul'da gelişen bölgeler arasında, lokasyonuyla yoğun ilgi gören Bomonti'de arsa fiyatları cep yakıyor...

Bomonti'de arsa fiyatları 8 kat arttı!
Şişli’ye bağlı olan Bomonti son yıllarda İstanbul’un en gözde lokasyonlarından biri haline geldi. Markalı konut projelerine ev sahipliği yapan Bomonti ismini en çok kentsel dönüşümle beraber duyurdu.

İstanbul’un değerlenen semtleri arasında yer alan Bomonti, gayrimenkul yatırımcıları tarafından oldukça yüksek talep görüyor. Şişli’nin merkezi bir noktasında konumlanan Bomonti hem yaşam için hem de yatırım yapmak için avatanjlı bir lokasyon olarak karşımıza çıkıyor.

Yüksek konumu sayesinde Boğaz manzarasına ve Tarihi Yarımada manzarasına sahip olan Bomonti, Dolmabahçe Bomonti Tüneli ile Dolmabahçe'ye 4 dakika, Piyalepaşa Tüneli ile E-5 ve TEM'e 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne rahat ulaşım avantajı bulunan Bomonti, iş, kültür sanat, eğlence, alışveriş, spor gibi etkinliklerin kalbinin attığı Maçka, Taksim, Nişantaşı, Mecidiyeköy, Çağlayan gibi merkezlere yakın mesafede yer alıyor.

Metro hattı ile toplu taşıma imkanıda bulunan bölgede çok sayıda hastane, okul, ibadethane bulunuyor. Tüm bu olanaklar göz önüne alındığında arsa ve konut fiyatlarındaki artış kaçınılmaz oluyor.

Şehrin merkezinde yer alan Bomonti’de arsa fiyatları son 10 yılda 8 kat artış gösterdi. 2006 yılında arsa metrekare fiyatları bin liralar seviyesindeyken, 2016 yılına geldiğimizde fiyatlar 8 bin 500 liraya kadar çıkıyor.