Konut Haberleri
30 Haz 2015 15:49 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:53

Bodrum'a yeni iki dev proje!

Gülman Group, Bodrum’un gözde yerleşim merkezlerinden biri olan Gündoğan’da iki yeni projesini satışa sundu.

Bodrum'a yeni iki dev proje!
Gülman Group, Bodrum’un cennet köşelerinden Gündoğan’da Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki niş projeyi hayata geçirdi.

2014 yılı içerisinde İstanbul’da Elor Holding işbirliği ile tamamlanan ve kısa sürede tüm satışı gerçekleşen “Nest Ortaköy” projesinden sonra rotasını, Ege’nin incisi Bodrum’a çeviren “Gülman Group”; tatilcilerin en yoğun ilgi gösterdiği Gündoğan’a iki dev proje kazandırdı.

15 VİLLADAN OLUŞUYOR

Hemen teslim edilecek ve 34 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Gülman Doğalkaya Bodrum Villalarının büyüklükleri 120 ile 550 metrekare arasında değişiyor ve toplam 15 villadan oluşuyor.

Konut teslimleri hemen yapılan Doğalkaya Bodrum Villaları projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin ile 6 bin avro arasında değişiyor. Fiera Vista’da yaşam seneye başlıyor Fiera Vista projesi Bodrum Gündoğan’da yükseliyor.

240 İLE 380 METREKARE ARASINDA DEĞİŞİYOR

19 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Bodrum Fiera Vista projesinde büyüklükleri 240 ile 380 metrekare arasında değişen toplam 18 villa yer alıyor.

Her villanın kendine özel havuzunun da olduğu Fiera Vista projesinde metrekare fiyatlar ise 3 bin ile 4 bin avro arasında değişiyor. İnşaat çalışmaları başlayan Fiera Vista Bodrum projesinde konut teslimlerinin ise Mayıs 2016’da yapılması planlanıyor.

İSTANBUL'DAN 1 MİLYON METREKAREDEN FAZLA ARSA STOĞU

İstanbul’da 1 milyon metrekareden fazla arsa stoklarının olduğunu belirten Polat Gülman, “İstanbul, İzmir ve Bodrum’da arsalarımız var. İstanbul’da Tuzla, Beylikdüzü, Ispartakule, Çayırova, Gebze, Kemerburgaz ve Maslak olmak üzere toplam 1 milyon metrekareden fazla arsa stoğumuz var. Yine İzmir Mordoğan’da da 1 milyon metrekare arsamız var. Bodrum’da ise Gümbet ve Yalıkavak”ta. Bunların hepsini sırasıyla devreye sokacağız” ifadesinde bulundu.