Konut Haberleri
09 Şub 2016 17:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:03

Dünyada bir ilk! Mutluluk Bakanlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri, dünyada bir ilke imza atacak. BAE Başbakanı Muhammed bin Raşid el Maktum, kabinede Mutluluk Bakanlığı kurulacağı müjdesini verdi.

Dünyada bir ilk! Mutluluk Bakanlığı!
Birleşik Arap Emirlikleri, dünyada bir ilk olan uygulamayı yakın zamanda başlatacak. Yeni bakanlıkların kurulacağını ifade eden BAE Başbakanı Raşid el Maktum, Mutluluk Bakanlığı kurulacağını müjdeledi.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Başbakanı ve Dubai Emiri Muhammed bin Raşid el Maktum, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, BAE'nin kalkınmasında yeni döneme hazırlık için federal hükümette revizyona gidildiğini ve bu çerçevede kabinede yeni bakanlıklar kurulacağını açıkladı.

Mutluluktan Sorumlu Devlet Bakanı

El Maktum, "Mutluluktan Sorumlu Devlet Bakanlığı" adında yeni bir bakanlık kurulduğunu ifade ederek, dünyada bir ilk olan bakanlığın, toplumda huzuru tesis etmekten sorumlu olacağını kaydetti. Hükümete dahil edilen bakanlıklar arasında ayrıca Hoşgörü Bakanlığı da olduğunu açıklayan el Maktum, "Bu bakanlığın görevi de BAE toplumuna, temel değerlerinden olan hoşgörüyü yerleştirmek" ifadesini kullandı.