Yeni Projeler
12 Eki 2015 13:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:34

Beyttürk İnşaat'tan İstanbul'un 4 bölgesinde 4 yeni proje!

Beytürk İnşaat, İstanbul Kağıthane, Silivri, Ispartakule ve Anadolu Yakası'nda Kartal'da yeni konut projeleri inşa edecek.

Beyttürk İnşaat'tan İstanbul'un 4 bölgesinde 4 yeni proje!
Beytürk İnşaat Ispartakule projesi hakkında:
 
İstanbul'un her geçen gün değerlenen bölgesi Ispartakule'de inşa edilecek olan Beytürk İnşaat Ispartakule projesinde 950 bağımsız ünite yer alacak. Beytürk İnşaat Ispartakule projesi toplam 33 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek. 
 

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ
 

 
Beytürk İnşaat Kağıthane projesi hakkında:
 
Beyttürk İnşaat yeni projesiyle gelişmekte olan Kağıthane’nin çehresini değiştirecek. Rezidans olarak inşa edilecek proje 20 katta 205 adet farklı daire tiplerinden oluşacak. Projede ayrıca tüm sosyal imkanların sunulduğu alışveriş merkezi de yer alacak.
 
Doğal yaşam ve konforun birarada sunulacağı proje, aynı zamanda yüksek yatırım imkanı da sağlıyor. Projenin sosyal alanlarında, AVM, spa, fitness center, restaurant, kafeler, sinema odaları, hobi alanları ve concierge bulunuyor. 
 

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ
 

 
Beytürk İnşaat Kartal projesi hakkında:
 
2016 yılının ilk çeyreğinde hayata geçirilecek olan Beytürk İnşaat Kartal projesi, 110 bin metrekare alan üzerine konumlanacak. Beyttürk imzası taşıyan proje Kartal bölgesinin parlayan yıldızı olmaya aday. Karma konseptte tasarlanan projede otel, AVM ve rezidanslar yer alacak.
 

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ
 

 
Beytürk İnşaat Silivri projesi hakkında:
 
15 bin metrekare üzerine inşa edilecek olan Beytürk İnşaat Silivri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Tamamında deniz manzarası hakim olan proje cadde dükkanları ile eşsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.
 

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ
 

 
Kübra GENÇ/Emlakeki.com