Kent Haberleri
30 Eyl 2015 15:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:29

Beylikdüzü'ne yeni 2 okul, eğitim ve spor kompleksi geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Beylikdüzü'ne yeni 2 okul, eğitim ve spor kompleksi geliyor!

Beylikdüzü’nde öğrenciler, bu yıl da bakımı, onarımı yapılmış okullarda çalan ilk zilin ardından derslerine başladı. Yakuplu İlkokulu’nda gerçekleşen yeni eğitim öğretim yılı açılış töreninde aynı zamanda İlköğretim Haftası da kutlandı. Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve Okul Müdürü İbrahim Sayın yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Beylikdüzü'ne İki Yeni Okul ile Bir Eğitim ve Spor Kompleksi Geliyor...
Eğitime çok önem verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çocuklarımızın daha temiz ve daha ferah bir ortamda kaliteli eğitim alabilmeleri önceliğimiz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okullarımızın bakım ve onarımını üstlendik.  Onlar ne kadar nitelikli bir ortamda eğitim alırsa velilerimiz o kadar huzurlu olur, öğretmenlerimiz mesleğini keyifle yapar. Bizler de gelecekten bir o kadar umutlu oluruz” diye konuştu.

Beylikdüzü'nde Yakuplu Mahallesi'ne bir ilkokul, Adnan Kahveci Mahallesi'ne bir Anadolu Lisesi ve Yaşar Acar Fen Lisesi'ne içerisinde kapalı spor salonu, kütüphane, etüt merkezi ve yurt yer alacak bir eğitim ve spor kompleksi kazandırmak için gereken adımları attıklarını belirten Belediye Başkanı İmamoğlu, İstanbul'un en kaliteli eğitim yuvalarının Beylikdüzü'nde olacağının altını çizdi. Bu noktada hiçbir harcamadan kaçınmayacaklarını vurguladı.

İlk Zili Ünal ve İmamoğlu Birlikte Çaldı
Konuşmaların ardından ilk zili Belediye Başkanı İmamoğlu ile birlikte çalan Kaymakam Adem Ünal, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilere Yunus Erdem’in yazdığı Tahta Kılıç adlı kitabı hediye etti.