Konut Haberleri
30 Nis 2015 10:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:37

Beylikdüzü’nde sahil konforu

Cantürk İnşaat tarafından gerçekleştirilen, tümü deniz manzaralı 4 katlı blokları, kapalı otoparkı ve geniş yeşil alanlarıyla Beylikdüzü’ne yatay yaşam ve tatil sitesi konforunu taşıyan Güverte Evleri’nin temeli atıldı

Beylikdüzü’nde sahil konforu
Ege bölgesinde gerçekleştirdiği başarılı projelerle tanınan Cantürk İnşaat’ın İstanbul Beylikdüzü’nde sahil ferahlığını ve yatay yaşam konforunu sunduğu Güverte Evleri’nin inşaatı başladı. Güverte Evleri, Marmara denizi sahilindeki 7 bin metrekarelik arazi üzerinde, 4 bin 500 metrekaresi yürüyüş ve peyzaj alanı olmak üzere 104 daireden oluşan site muhteşem bir deniz manzarasına sahip. Her daireye özel yeraltında kapalı otoparkın yer aldığı proje 4 katlı 8 adet bloktan oluşuyor.

West İstanbul Marina’yla iç içe ve 18 ayda teslim

Yakuplu’da, West İstanbul Marina’nın üst kısmındaki yerleşimiyle deniz tutkunlarına da hitap eden Güverte Evleri, havuz ve geniş sosyal imkânlar sunuyor. 18 ay içinde tamamlanarak teslim edilecek daireler 100 metrekareden 200 metrekareye kadar her ihtiyaca uygun seçeneklerde inşa ediliyor.

Çatı dubleksi, yüksek tavanlı bahçe katı loftları, 2+1, 3+1, 4+1 gibi farklı seçenekler sunan proje lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. 270 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılan daireler için Cantürk İnşaat, özel bir finansman seçeneği de oluşturdu. Buna göre yüzde 40 peşin ödeme durumunda 24 ay vade farksız taksitle Güverte Evleri ayrıcalığına sahip olmak mümkün.