Kentsel Dönüşüm
09 Eyl 2015 02:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:21

Beykoz kentsel dönüşümünde yeni gelişme...

Beykoz Belediyesi'nden aldığımız habere göre Beykoz kentsel dönüşümü kapsamında kesinlik henüz kazanılmadı...

Beykoz kentsel dönüşümünde yeni gelişme...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi önderliğinde yapılacak olan Beykoz kentsel dönüşümü kış aylarında duyurulmuştu. Bu doğrultuda Kiptaş Rüzgarlıbahçe'de bir kentsel dönüşüm ofisi açmıştı. Bu açıdan vatandaşları bilgilendiriyor.



Ayrıca Beykoz kentsel dönüşümü kapsamında maket görüntüler de yayınlandı. Makette yer alan toplu konut evleri 4'er katlı tasarlandı. Bu projenin gelişimi açısından herhangi bir durum söz konusu değil.



Beykoz Belediyesi yetkililerinden aldığımız bilgiye göre henüz kesinleşmediğini ifade ettiler. Proje kapsamında C şeklinde belirlenen binaların ortasında havuz yer alacak.



Orman içerisinde oturtulmuş olan Beykoz kentsel dönüşüm projesi kapsamında binalar birbirinden ayrık bir biçimde ferah alanlar sunuluyor.



Toplu konutların bittiği kısımda ise sosyal alanlar yer alıyor. Bu sosyal alanlar içinde futbol alanları, basketbol alanları, yeşil alanlar ve tenis sahaları bulunuyor.



Geniş parkların da yer aldığı Beykoz kentsel dönüşümü kapsamında yollar 2 gidiş ve 2 geliş olarak 4 şeritli tasarlandı. Kiptaş söz konusu kentsel dönüşüm projesi kapsamında İBB ve Beykoz Belediyesi ile ortak bir çalışma yürütüyor.



Beykoz Kiptaş kentsel dönüşüm ofisi nerede?

Rüzgarlıbahçe'den ilerleyerek Kavacık-Riva otoyoluna paralel giderek Kiptaş Beykoz kentsel dönüşüm irtibat ofisine ulaşabiliyorsunuz. Ofis Çiğdem Mahallesi'nin arka kısmında yer alıyor.



Kübra GENÇ/Emlakeki.com