Ofis Projeleri
11 Mar 2014 11:21 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:56

Besa Kule iş dünyasını bir araya getiriyor

İş merkezlerinin kalbindeki özel lokasyonu ile adres tarifine gerek duymayan Besa Kule, çok sayıda sektör temsilcisini bir araya getirerek daha da değerleniyor

Besa Kule iş dünyasını bir araya getiriyor
 Başkent iş dünyasının gözde buluşma merkezlerinden Çukurambar’da inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, çok sayıda sektör temsilcisinin bir araya getirecek. Doktor, avukat, sigortacı başta olmak üzere farklı sektör temsilcilerinin rağbet ettiği Besa Kule, daha da değerleniyor.

Projeyi hayata geçiren Besa İnşaat AŞ’nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Eskişehir Yolu’nun Çukurambar girişinde inşaatı devam eden Besa Kule’nin bölgeye olduğu kadar iş dünyasına da ayrıcalık getireceğini kaydetti.

Keyifli ve konforlu iş yaşamının kapılarını aralayan Besa Kule’yi tercih edenlerin hayatının her anlamda kolaylaşacağını bildiren Bezci, “Kolay ulaşılabilir olması nedeniyle Besa Kule’yi tercih edenler adres tarifine gerek duymayacak. Ayrıca projede yer alan mağazalarla da hem bölge halkı hem de çalışanlar ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecek” dedi.

Şimdiye kadar Besa Kule’den doktor, avukat, sigortacı ve diş hekimi de dahil olmak üzere çok sayıda sektör temsilcisinin ofis satın aldığına dikkati çeken Bezci, şunları söyledi:

“Besa Kule, çok sayıda sektörün bir araya gelmesini sağlayacak. İnsanların aradıklarını bir arada bulabileceği Besa Kule, iş dünyasının buluşma noktası olacak. Örneğin, Besa Kule’de ofisi bulunan doktora gelen bir kişi aynı binadaki avukata da gidebilecek. Oradan çıkıp aşağıdaki mağazalarda vakit geçirip kahvesini yudumlayabilecek. Bu sayede Besa Kule kazanacak, projenin değeri artacak.”

-Besa Kule-

Başkent’te iş dünyasının buluşma noktası olan Çukurambar’da inşaatı devam eden Besa Kule, özel mimarisiyle çalışma hayatına yeni bir soluk getirerek keyifli ve konforlu iş yaşamının kapılarını açıyor.

7590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan proje, yer altı ve yer üstü toplu taşıma duraklarına yakın konumuyla da kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

2 blokta toplam 104 ofisin yer aldığı Besa Kule’de, 25 mağaza da yer alıyor.

Her katta bulunan terasları ve B Blokta bulunan iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan Besa Kule, açılmayan pencerelerin devrine de son veriyor.

24 saat güvenlik, A ve B blok resepsiyonları ve kontrollü giriş çıkış sistemiyle güvenlik ve konforu bir arada yaşatacak Besa Kule, Ankara siluetinde modern bir imza olarak hafızalara kazınıyor.