Sektörel
07 Nis 2014 11:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:58

Besa Kule çalışanları stresten kurtulacak

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci: “Kapalı ortamlar çalışanlarda strese neden oluyor. Bu durumun önüne geçmek için farklı sektörleri bir araya getirdiğimiz Besa Kule iş merkezinde açık alanlara özel yer ayırdık”

Besa Kule çalışanları stresten kurtulacak
Bahar aylarının gelmesiyle herkesin üzerine ister istemez bir yorgunluk çökerken iş veriminde de düşüş gözleniyor. Özellikle kapalı alanlarda çalışanlar üzerinde bu durum stres yaratırken Ankara iş dünyasının yeni buluşma merkezi Besa Kule, sunduğu çözümlerle stressiz çalışma ortamının önünü açıyor.

Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan konumuyla adres tarifine gerek duymayan Besa Kule İş Merkezi, stressiz çalışmanın formülünü buldu.

Bahar aylarının yorgunluk ayları olduğunu hatırlatan Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu durumun iş hayatına da olumsuz olarak yansıdığını ifade etti.

İş veriminin bahar döneminde ciddi şekilde düştüğü için stres de yarattığını belirten Bezci, “Havaların ısınması özellikle kapalı alanlarda çalışanlara olumsuz olarak yansıyor. Pencereden dışarı bakıldığında günlük güneşlik bir hava, çiçek veren ağaçlar gören çalışanlar bu güzel havadan faydalanmak istiyor. Bir de yeni yapılan iş kulelerinde olduğu gibi pencereler de açılmıyorsa üzerlerine bir stres çöküyor. Bu da iş veriminin düşmesine neden oluyor” dedi.

Açılmayan pencerelerin devrine son veren Besa Kule İş Merkezi’nde sağlıklı ve verimli çalışma alanları oluşturmak için titiz çalışmalar yapıldığını bildiren Bezci, şunları söyledi:

“Bizim için iş verimini sağlamak kadar sağlıklı çalışma ortamları oluşturmak da çok önemli. Bu yüzden de iş kulelerinde sıklıkla görülen açılmayan pencerelerin yerine, ofislerin doğal hava almasına imkan tanımak için pencerelerin açılır olmasını tercih ettik. Bunun yanında çalışanların direk havayla temas edebilmeleri için de A blokta bulunan her katta teraslara yer verdik. Böylece iş stresinden birkaç dakika da olsa uzaklaşmak isteyenler terasa çıkarak hava alıp, yenilenmiş olarak işinin başına dönebilecek.”

B blokta yer verilen iç bahçeyle de ofis çalışanlarının taze ve doğal havayla zaman geçirebilecekleri ortam hazırladıklarını bildiren Bezci, “İç bahçe yalnızca bir hava alma mekanı olmayacak. Besa Kule iç bahçesi, kokteyl ve açılışlara da ev sahipliği yapacak. Bekleme alanlarının da bulunacağı iç bahçemizle birlikte Besa Kule temiz hava ve ferah alanlar oluşturarak stressiz çalışma ortamının önünü açacak” dedi.

-Besa Kule-

Başkent’te iş dünyasının buluşma noktası olan Çukurambar’da inşaatı devam eden Besa Kule, özel mimarisiyle çalışma hayatına yeni bir soluk getirerek keyifli ve konforlu iş yaşamının kapılarını açıyor.

7590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan proje, yer altı ve yer üstü toplu taşıma duraklarına yakın konumuyla da kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

2 blokta toplam 104 ofisin yer aldığı Besa Kule’de, 25 mağaza da yer alıyor.

Her katta bulunan terasları ve B Blokta bulunan iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan Besa Kule, açılmayan pencerelerin devrine de son veriyor.

24 saat güvenlik, A ve B blok resepsiyonları ve kontrollü giriş çıkış sistemiyle güvenlik ve konforu bir arada yaşatacak Besa Kule, Ankara siluetinde modern bir imza olarak hafızalara kazınıyor.