Fuar
14 Eyl 2013 11:43 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:34

'Bayim Olur Musun' fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük franchising ve bayilik fuarı 'Bayim Olur Musun? 15 Eylül pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak

'Bayim Olur Musun' fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı!
Yıllardır dev franchise markalarının boy gösterdiği fuar, ilk kez dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık firmalarından biri olan ERA Türkiye'nin ana sponsorluğunda gerçekleşiyor.
 
CNR Fuar Merkezi'nde 12 Eylül'de düzenlenen fuarın açılışı Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu tarafından yapıldı. Açılışta konuşan Kutbettin Arzu, ekonominin markalaşarak büyüyeceğine dikkat çekti. Açılış töreninde ayrıca UFRAD Başkanı Dr. Mustafa Aydın'ın yanı sıra ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu da bir konuşma yaptı.
 
Konuşmasında fuarın Türkiye ekonomisinin geldiği noktayı en iyi şekilde gösterdiğini belirten Ekşioğlu, “Siyasi istikrar ve kalkınma odaklı güçlü liderlik, Türkiye'nin özellikle son 10 yıllık dönemde, önemli bir ekonomik büyüme ve sosyal gelişim ivmesi yakalamasını sağlamıştır” dedi. Franchising modeli ile büyüyen birçok markanın ekonomiye kazandırıldığını belirten Ekşioğlu, “Aynı durum, gayrimenkul konusunda da kendini göstermektedir. Özellikle hükümetimizin çok büyük bir azimle desteklediği kentsel dönüşüm çalışmaları, mütekabiliyet yasası, emlak müşavirliği yasası ve gayrimenkul sertifikası gibi alanlarda yasal düzenlemelerin tamamlanması, sektörün ivmesine önemli katkı sağlayacaktır. Tüm bu gelişmeler nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmetlerini daha da önemli bir hale getirmiştir. Dünyanın en önemli markalarından biri olan ERA, ülkemizde bu sektörde Franchising modeli ile gelişimini sürdürürken, hizmet kalitesinde ve sektörün ekonomiye katkılarında da artış sağlama azmi içerisindedir. ERA Türkiye olarak, her sektörde girişimciliğe ışık tutan Bayim Olur musun Fuarı'na ana sponsor olma nedenimizde budur” şeklinde konuştu.
 
Ekşioğlu, fuarın ERA Türkiye ailesini büyütecek çok önemli bir potansiyel taşıdığına inandıklarını da sözlerine ekledi.
 
ERA Türkiye, fuardaki standında, az sermaye ile kazandıran ve prestijli bir iş kurmak isteyen girişimcilere yatırım imkânlarını anlatırken, fuar boyunca özel kampanya, seminer ve etkinlikler düzenliyor.
 
ERA Avrupa Başkanı Francaise Gagnon da fuarın önemli konukları arasında. Gagnon, 14 Eylül Cumartesi günü saat: 14.00'de“Gayrimenkulde Markalaşmak ve Global Vizyon” konulu bir seminer verecek.
 
ERA Türkiye seminer alanında verilecek ücretsiz seminerler tüm fuar ziyaretçilerine açık.  
 
ERA ofisi açmak isteyen girişimciler, 15 Eylül'e kadar sürecek fuarda, ERA standında bulunan danışmanlardan “Girişimci Destek Paketleri” hakkında bilgi alma imkanı bulacak. ERA Türkiye, hazırladığı Destek Paketleri kapsamında; franchise ofislerinin tabela yapılandırmasından, entegre pazarlama çalışmalarına,  gayrimenkul pazar analizi destekli teknoloji paketi imtiyazlarından, kurumsal baskılı evrak paketlerine ve ofis mobilyalarından, tanıtım brandalarına kadar çok seçenekli imkanlar sunuyor.