Konut Haberleri
15 Kas 2017 08:20 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:33

Batum'da konut fiyatları ne kadar?

Batum konut yatırımları için oldukça ilgi çekici bir konuma geldi. Emlakbatum.com kurucusu Ali Aydın Argun, Batum’da satılık dairelerin 12 bin dolardan başladığın belirtti.

Batum'da konut fiyatları ne kadar?
Türk vatandaşlarının tatil için uğrak destinasyonlarından olan Batum konut yatırımları içinde oldukça ilgi çekici bir konuma geldi.

Emlakbatum.com kurucusu Ali Aydın Argun, ''Turist profilinin yüzde 20’sini oluşturmamıza rağmen henüz küçük yatırımcılar arasında bu orana yaklaşamadık. Konut satışları en çok Rusya, Azerbaycan, Ermenistan, Ukrayna, İran ve diğer Arap ülkeleri vatandaşlarına yapılıyor'' dedi. 

Argun, ''Bugüne kadar hep Türk yatırımcıların Batum’da faaliyete geçirdiği toplu konut, hastane, otel gibi haberleri gördük. Bu haberimizi ise küçük yatırımcılar için bir ilk niteliğindedir'' şeklinde konuştu.

Batum’da konut fiyatları

Ali Aydın Argun, ''Batum’da satılık daireler 12 bin dolardan başlıyor. Batum daire fiyatları etrafımızdaki yatırım yapılabilir ülkelerden daha ucuz ve yatırımın geri dönüş oranı dünya ortalamasının üzerinde. Türkiye’de amorti süreleri 20 yıl ve üzerine çıkarken Batum’daki daire yatırımları kendisini günlük kiralamalarla 5-6 yılda, aylık kiralamalarla ise 9-10 yılda amorti ediyor'' ifadelerini kullandı. 
ETİKETLER
#konut #ev #batum