Kampanyalı Projeler
28 Mayıs 2018 11:01 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:49

Balance Güneşli ofis fiyatları 371 bin TL'den başlıyor

İstanbul ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Balance Güneşli’den 371 bin TL’den başlayan fiyatlarla ofis sahibi olmak mümkün

Balance Güneşli ofis fiyatları 371 bin TL'den başlıyor
Basın Ekspres bölgesindeki A plus ofis projesi Balance Güneşli'de metrekare fiyatları 6 bin 700 - 8 bin 456 TL arasında değişirken, ofis fiyatları 371 bin TL'den başlıyor. Ofis sahiplerine özel anlaşmalı 120 aya varan banka kredisi imkânı veya yüzde 25 peşinat, 16 ay 0 (sıfır) faiz şirket vadesi ile ödeme kolaylığı sunuluyor.

KOMPAKT TASIRIM ESNEK ÇÖZÜM

Farklı metrekarelerde farklı meslek gruplarının ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerin yer aldığı karma bir proje olan Balance Güneşli, kompakt tasarımı ile esnek çözümler de sunuyor. Ofis alanlarının daha efektif kullanılabilmesi için katlarda ihtiyaç halinde rezerve edilebilen toplantı odaları yer alıyor. Yaklaşık 700 metrekarelik tesiste, fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates stüdyoları, cafe/restoran, müzik odası, hobi odaları, cep sineması gibi birçok aktivite alanı mevcut. 

DÜNYA MARKALARI TERCİH EDİLDİ

İç dekorasyon ve teknik donanımda kaliteli ve marka değeri yüksek paydaşlar ile işbirliği yapılan projede ulusal ve uluslararası güvenilir markalar yer aldı. İş yaşamının yoğunluğu içinde projelerin ana damarı asansörlerde, yürüyen merdivenlerde ve VRF ısıtma soğutma sistemlerinde de Mitsubishi ile yol alan Balance Güneşli, dış cephede Schuco, mutfak mobilyasında sektörün güçlü markası Lineadecor ile anlaştı. Ankastre ürünlerde dünya markası Siemens tercih edilirken, kapılarda Petek Group, vitrifiye ve armatürde Vitra, seramikte Seranit ile işbirliği yapıldı. Ayrıca tesis performansını arttıran ve enerji tasarrufu sağlayan bina otomasyon sistemlerinde ise Honeywell Türkiye ile çalışılıyor.

A PLUS OFİS YAŞAMI

Proje inşaat kalitesi ve sosyal donatılarının yanı sıra teknik donanımı ile de A plus ofis yaşamını destekliyor. Güneş ışığını kesintisiz olarak içeri alan boydan boya camlar ve çalışanların doğal havadan yararlanabilmesi için manuel ve motorlu olmak üzere kanatlı cam sistemi kullanılıyor. Projenin cephe sistemlerinde içeride konforlu çalışma olanağı sağlayan iklimlendirme sistemleri bulunuyor.

AKILLI ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Farklı alanları farklı ısılarda eş zamanlı ısıtma ve soğutma olanağı ile enerji tasarrufunun da sağlandığı projede, her türlü elektrik kesintisine karşın yüzde 100 yedekli jeneratör desteği veriliyor. Aynı zamanda ofislerde hızlı internet ve data tesisatı alt yapısının yanı sıra ses yalıtımı, tablet ve telefonlar ile tüm ofislerin dışarıdan kontrolünü sağlayan akıllı otomasyon sistemleri gibi bir çok önemli teknik donamım mevcut…