Ekonomi
12 Kas 2017 16:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:32

Bakandan flaş taşeron açıklaması!

Milyonlarca taşeron işçinin merakla beklediği düzenlemeyle ilgili açıklama Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu'ndan geldi. Sarıeroğlu, "İstihdam konusunda bu yıl gerekeni yapacağız" dedi.

Bakandan flaş taşeron açıklaması!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron işçilere müjdeli haberi verdi. 
 
Bakan Sarıeroğlu, eylül ayı itibarıyla taşeron işçilere kadro verilmesi ile ilgili çalışmalara devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı'nın 4'üncü Olağan Kongresi'ne katılan Sarıeroğlu, burada da taşeron işçilere kadro verilmesinin bu yıl sonu itibarıyal tamamlanacağını açıklamıştı.

BİR AYDIR ÇALIŞIYORUZ
 
Sarıeroğlu, buradaki konuşmasında "Beklenti içinde olan birçok kesim var. Taşeronda çalışan arkadaşlarımız bunlardan en önemlisi. AK Parti olarak bugüne kadar ne söz verdiysek yerine getirdik. İnşallah taşerondaki kardeşlerimizin kamudaki istihdamlarındaki beklentiyi karşılayabilmek için bir aydır Maliye Bakanımız ile çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmayı çok kısa sürede tamamlayarak, kardeşlerimiz ile paylaşacağız. İnşallah sıkıntılarına beklentilerine, taleplerine yeni yasama döneminde yeni yıla girmeden bir cevap vermiş olacağız" demişti.