Yeni Projeler
29 Ağu 2015 14:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:15

Bahçeşehir'e ultra lüks proje geliyor!

Bahçeşehir Göleti'nin büyütülen kısmı yapılaşmaya açılmasıyla bölge halkının tepkisine neden olmuştu. Şimdi o proje satışa çıkıyor...

Bahçeşehir'e ultra lüks proje geliyor!

Bahçeşehir Park projesi, Atmaca Grup tarafından inşa ediliyor. Bahçeşehir Göleti büyütülmesi kapsamında kalan 99 bin 858 metrekare büyüklüğündeki 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek olan Bahçeşehir park projesinde 130 adet ticari birim ve 130 cadde mağazası olacak.

Ayrıca rezidans dairelerin de yer alacağı projede daireler için 11 kattan meydana gelen 2 blok hazırlandı. Projede daire fiyatları 1,7 milyon liranın üzerinde satışa sunulurken dükkanların metrekare birim fiyatlarının 30 bin liranın üzerine çıkması bekleniyor.



Ultra lüks olarak nitelendirilen proje Atmaca Grup'un Bahçeşehir Göleti kapsamında ihaleyle aldığı ve halkın tepkisini çeken alanda yer alıyor. Nisan ayında Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir’de gölet alanı ihale ile yapılaşmaya açmıştı. Ancak bölge halkı yapılaşmaya karşı çıkmıştı. 4 ay süren belirsizlik neticeye ulaşmış Atmaca Grup 103 milyon liraya arsayı satın almıştı. Bu arsada ticari üniteler yer alacak.



Konut kısmını ise Atmaca Grup 2 yıl önce Mesa-Nurol’dan satın almıştı. Ancak her iki kısım da aynı proje adı altında birleşecek. Projedeki konutlar 4 oda 1 salondan başlayacak. Resmi satışların Eylül'de başlayacağı projede konutların altındaki ticari üniteler kiralanabilinecek.

Tel: 0212 608 15 63
Web: http://www.mfa.com.tr/
Kübra GENÇ/Emlakeki.com