Kent Haberleri
13 Eki 2017 09:45 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:29

Bağdat Caddesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm atağının başladığı Bağdat Caddesi'nde metrekare satış fiyatları 12 ila 14 bin lira aralığında değişiklik gösteriyor. Dairelerin aylık kirası ise ortalama 3 bin 500 - 4 bin lira.

Bağdat Caddesi dönüşüyor!
Anadolu Yakası'nın kalbi Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm atağı başladı. Değeri gittikçe şehir ortalamasının üzerinde artan Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatları 12 ila 14 bin lira aralığında değişiklik gösteriyor.
 
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Kadıköy ilçesine bağlı Bağdat Caddesi büyük bir dönüşüm atağına kalktı. Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, Bağdat Caddesi hakkında açıklamalar yaptı. Tavukçuoğlu, ''AYİDER'in 60 yıldır bu bölgede inşaat yapan üyelerinin katkısı büyüktür" dedi. 

2+1'LERE TALEP ÇOK
 
Bağdat Caddesi'nde köklü oyuncularının satışlar konusunda sıkıntı yaşamadığını vurgulayan Tavukçuoğlu, doğru lokasyonda, bölgenin ihtiyaçlarına cevap veren projelerin hızla satıldığına dikkat çekti. 
 
TSKB Gayrimenkul Değerleme şirketi uzmanı Delal Ekinci, bölgedeki sahile yakın ve direkt cadde üzerindeki konutların satış değerinin manzara ve kat durumuna göre  12 bin lira ile 14 bin lira arasında değiştiğini açıkladı. Bölgede ortalama 200 metrekare net kullanımlı ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine çok talep var.
 
KİRA 4 BİN LİRA

Delal Ekini, Caddeye yakın olan ve yeni binalardaki dairelerin metrekare satış fiyatları yaklaşık 10-12 bin lira olduğunu açıklarken, 100-110 metrekare dairelerin ise aylık kirasının 3 bin 500- 4 bin lira olduğunu da sözlerine ekledi.