Ulaşım
11 Eki 2017 14:17 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:28

Bağcılar'a metro müjdesi!

Bağcılar'ın ulaşım sorunu metroyla çözülecek. Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Kısa zaman içinde metro olmayan hiçbir mahalle kalmayacak" dedi. İlçede bu sorunun çözülmesi emlak sektörünü de hareketlendirecek.

Bağcılar'a metro müjdesi!
İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri olan Bağcılar'da metrosuz mahalle kalmayacak. Bağcılar Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Halk Meclisi toplantılarının bu yılki ilk toplantısı Çınar Mahallesi'nde yapıldı.

HALİ HAZIRDA 26 İSTASYON VAR

Toplantıda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Şu anda inşaatı devam eden 13 okul ve 15 camimiz var. Bağcılar'da 26 metro istasyonu var. Kısa zaman içinde metro olmayan hiçbir mahalle kalmayacak. Çünkü ulaşım medeniyettir. 16 bilgi evimizde 40 bini aşkın çocuğumuz eğitim görüyor. Bu sayı diğer ilçelerin tamamındaki sayıdan fazla. Kapalı spor salonları yüzme havuzları derken gençlere yönelik hizmetlerimiz sürekli artıyor. Ve önümüzdeki dönem ilçemize fen lisesi açıyoruz. Elektrik direklerinin yüzde 90'ı yer altına alındı. Nerede ne ihtiyaç varsa onları en hızlı şekilde karşılıyoruz karşılayacağız" diye konuştu.