Röportaj
05 Eki 2018 17:26 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:59

Babacan Holding sözünü tutuyor!

Babacan Holding, yükselen döviz kuruyla birlikte artışa geçen maliyetlere rağmen, inşaat çalışmalarında hız kesmedi. Beylikdüzü E- 5 üzerinde konumlanan Babacan Premium’da teslimler ekimde başlıyor.

Babacan Holding sözünü tutuyor!
Konut sahibi olmak isteyenler ile yatırımcıları güvenilir ve yüksek katma değer sağlayan fırsatlarla buluşturan Babacan Holding’i, döviz fiyatlarındaki artışa bağlı olarak oluşan maliyet baskısı durduramadı. Babacan Holding olarak yatırımcıların konut sahibi olmasını kolaylaştırmak ve sektördeki canlılığı diri tutmak adına mevcut projelerin inşaat çalışmalarını hızlandırdıklarını vurgulayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Yatırımcılarımıza Babacan Premium’u Ekim ayında teslim edeceğimize dair söz vermiştik. Sektördeki öncü girişimimiz sayesinde inşaat çalışmalarımızda hız kesmedik ve yol gösterici olduk” ifadelerini kullandı. 




ÇOK AVANTAJLI LOKASYON

Projenin E-5 üzerindeki konumunun yanı sıra sunduğu tatil köyü konforuyla yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ciddi bir talep gördüğünü kaydeden Babacan, “Yatırımcılarımızdan gelen talep her dönemde dinamik kaldı. Biz de inşaat çalışmalarımızı hiçbir zaman yavaşlatmadık. Teslimlerine başlayacağımız projemiz aracılığıyla yatırımcılarımıza verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğu içerisindeyiz. Projemizin 2’nci etabını ise 2019’un Haziran ayında teslim edeceğiz” dedi. Bulunduğu lokasyon itibariyle yatırımcıların dikkatini çeken proje E-5’e ve metrobüs durağına 100 metre, Atatürk Havalimanı’na ise 15 kilometre mesafede konumlanıyor.