Yeni Projeler
17 Eki 2014 11:27 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:00

Ayda 2 bin 500 liraya ‘LOKUM’ gibi evler

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, kira öder gibi konut sahibi olmak isteyenlere eşsiz bir kampanya sunuyor. Lokum Evler Projesi’nde gerçekleştirilen kampanyayla 117 metrekare 2+1 daireyi ayda 2 bin 500 lira taksitle almak mümkün.

Ayda 2 bin 500 liraya ‘LOKUM’ gibi evler
Optimum kullanımlı daire planları ve peyzaj düzenlemesi ile ilgi uyandıran ‘Lokum Evler Projesi’ şimdi de ödeme seçenekleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. DKY inşaat ve Metropolist Yapı, Tuzla’da yapımına başladıkları ‘Lokum Evler Projesi’ için çok cazip ödeme kampanyası gerçekleştiriyor. Ev sahibi olmak isteyenlere ‘Lokum’ gibi fırsatlar sunan kampanyayla, 10 bin lira peşinat ve ayda 2 bin 500 lira taksitle ev sahibi olmak mümkün. Ara ödemeleri müşterilerin belirlediği kampanyada KDV ise sadece yüzde 1. Projede ayrıca, 24 aya kadar vade farksız ödeme imkanının yanı sıra yüzde 0,88 den başlayan oranlar ile 120 aya kadar banka kredisi kullandırma imkanı da sunuluyor. Lokum Evler’de bu fırsatlar 31 Ekim 2014 tarihine kadar geçerli olacak.

1. Etap Dairelerin %50’si Satıldı.
Konumu, manzarası ve imkanlarıyla masal gibi bir hayat sunmaya hazırlanan Lokum Evler Projesi’nde 1. Etap dairelerin %50’si satıldı. Yeni kampanya ile 2. Etap daireler de satışa sunuluyor.
Teslim tarihinin 2016 Aralık ayı olacağı ön görülen projede 31 Ekim tarihine kadar devam edecek özel finansman seçeneklerinin yanı sıra yüzde18 lansman indirimine ek olarak yüzde 12 peşin indirimi ile toplamda yüzde 30’a varan cazip indirim olanağı sunuluyor. Bu ödeme alternatiflerinin yanı sıra esnek ödeme planı oluşturma fırsatı da sunuluyor.

Yüzde 30’a varan indirim avantajıyla 328 bin TL’den başlayan 2+1 daireler 237 bin TL’den; 430 bin TL’den başlayan 3+1 daireler 310 bin TL’den satışa sunuluyor.

Park alanı dahil 53 dönüm üzerine kurulacak Lokum Evler Projesi’nde tüm 2+1 ve 3+1 dairelerde ebeveyn banyosu ile  balkon kullanımlı ferah daire planları mevcut. 

Doğa ile bütünleşen yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ve seyir teraslarıyla zenginleştirilen peyzaj alanları ise site sakinlerinin özgürce sosyalleşebilecekleri  kullanım alanları sunuyor. Firma yetkililerinin “sosyal peyzaj” olarak niteledikleri peyzaj konsepti aidatı artırmayacak öğelerle dizayn edildi.
Sabiha Gökçen Havalimanının yanı başında yer alan proje,  bölgedeki talebi  karşılayan konut projesi olma özelliğine de sahip. Bu özelliği ile proje bitiminde oturumcu ve yatırımcı için kolay kiralama ve satış imkanı sunacak.