Konut Haberleri
26 Mayıs 2015 15:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:44

Avrupa Konutları Kale'nin ticari alanları satışa çıktı

Avrupa Konutları Kale projesinde konut satışlarını yüzde 90 oranında tamamlayan Artaş, projedeki ofis ve dükkanları da satışa çıkardı.

Avrupa Konutları Kale'nin ticari alanları satışa çıktı
Artaş İnşaat’ın en yeni projesi Avrupa Konutları Kale’nin ofis ve dükkanları, bugün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanla kamuoyuna sunuldu. Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale projesinde yer alan ofis ve dükkanları satışa çıkardı. 599 konutluk Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde 52 ofis ve 30 mağaza yer alıyor. Avrupa Konutları Kale projesinde, büyüklükleri 236 ile bin 61 metrekare arasında değişen ofislerin metrekare fiyatı 9 bin TL’den başlıyor.

KONUT TESLİMLERİ TEMMUZ 2016'DA YAPILACAK

Büyüklükleri 99 ile bin 182 metrekare arasında değişen Topkapı Avrupa Konutları Kale mağaza fiyatları ise metrekare bazında 21 bin TL’den başlıyor. Konut kısmında satışların yüzde 90 oranında tamamlandığı Avrupa Konutları Kale projesinde, teslimlerin Temmuz 2016 yılında yapılması planlanıyor. Avrupa Konutları Kale projesinin satışa çıktığı günden bu yana yüzde 20 prim yaptığına dikkat çeken Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 3 yeni projesinin de müjdesini verdi.

TEMA İSTANBUL'UN 3. ETABI EYLÜLDE SATIŞTA

Vadi İstanbul projesinin bin 500 konutluk 3. etabını eylül ayında satışa çıkarmaya hazırlandıklarını belirten Çetinsaya, diğer iki yeni projeden birinin Kayaşehir‘de diğerinin ise Çobançeşme’de konumlandığını söyledi.

ÇOBANÇEŞME PROJESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

Eylül ayında satışa çıkması planlanan Artaş Çobançeşme projesi;  toplam 165 konut, 52 ofis ve 15 dükkandan oluşuyor.

Kayaşehir seneye kaldı

Kayaşehir projesi ise konut ve dükkanlardan oluşuyor. Artaş Kayaşehir projesinin Mart 2016 gibi satışa çıkması planlanıyor.

TEMA PARK'TA TESLİMLER TEMMUZDA BAŞLAYACAK

Bugüne kadar 15 bin 600 konutun 11 bin 500’ünü teslim ettiklerini belirten Süleyman Çetinsaya, “3 ay içinde kalan konutların da tamamını teslim edeceğiz. 3 bin 500 konutluk Tema Park projemizde temmuz ayı itibarıyla teslimler başlıyor” ifadesinde bulundu.