Konut Haberleri
24 Tem 2017 17:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:18

Arda'nın gayrimenkul işleri Okan'a emanet!

Gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen ünlü futbolcu Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, 12 milyon 500 bin TL sermayeyle AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

Arda'nın gayrimenkul işleri Okan'a emanet!
İspanyol devi Barcelona’da top koşturan Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan bugün inşaat şirketi kurdu.

İsmi AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi olan firmanın sermaye bedeli ise 12 milyon 500 bin TL.
Şirketin temel amacı ise konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak ve satmak.

Arda Turan, daha önce İstanbul’daki tüm ticari işlerini takip etmesi için Okan Turan'a şehrin göbeğinde ev tutmuştu. Rumeli Hisarı sırtlarında, aylık 15 bin TL’den Boğaz’a nazır bir yalı dairesi kiralayan yıldız futbolcu, bir yıllık kirayı da peşin ödemişti.  Okan Turan ise şu sıralar,  ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alıyor.

İşte Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'nin tüm detayları;

Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi 12 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün Okan Turan tarafından kuruldu.

Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 

a- Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak.

b- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.

c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü insaat islerini anahtar teslimi taahhüt .......ve anasözleşmesinde yazılı işler

Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi Adres; Etiler Mah.Nispetiye Cad. N.109 Beşiktaş