Sektörel
23 Kas 2015 12:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:49

Apple'ın yeni uygulaması kamuoyuna sızdı!

Apple ürünleriyle alakalı çeşitli sızıntılarıyla ün yapan Sonny Dickson , Apple’ın Destek uygulamasıyla ilgili çalışmalar yaptığını açıkladı ve uygulamaya ait görselleri paylaştı

Apple'ın yeni uygulaması kamuoyuna sızdı!
uSwitch.com isimli internet sitesi tarafından yayınlanan görsellerde Apple Destek uygulamasının destek sayfasıyla büyük bir benzerliğe sahip olduğu görülüyor. Kullanıcıların Apple ID hesaplarıyla giriş yapacakları uygulamanın kayıtlı cihazlarla ilgili kullanıcılara hızlı destek sunması bekleniyor. Kayıtlı cihazlar haricinde uygulamada gerçekleştirilen aramalarının da kullanıcılara daha ilgili sonuçları çıkaracağı dile getiriliyor. Şu anda App Store’da yer alan Apple Store uygulamasının sadece Genius Bar randevusu alma imkanı sunduğunu hatırlatmakta yarar var.



Apple’ın Destek uygulamasıyla birlikte Genius Bar’da oluşan uzun kuyrukların da azalması bekleniyor . Uygulamada buna ek olarak cihazlarla ilgili soruların da Apple çalışanlarına online olarak yöneltilebileceği ifade ediliyor. Cupertinolu şirketin bu uygulamayı ne zaman yayınlayacağı ise şu an için bilinmiyor.
ETİKETLER
#apple # apple destek