Ekonomi
21 Kas 2016 17:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:50

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı

Öğrencilerin merakla beklediği sınav giriş yerleri açıklandı. 2016-AÖF sınav giriş yerleri AÖF'ün sitesinde yayınlandı..

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı
Öğrenciler tarafından merakla beklenen 2016-AÖF sınav giriş yerleri yayınlandı

Anadolu Üniversitesi (AÖF) tarafından 26-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF güz dönemi ara sınavı için sınav giriş yerleri açıklandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından 26-27 Kasım'da gerçekleştirilecek olan AÖF güz dönemi ara sınavı için öğrenciler hazırlık içinde. Milyonlarca öğrenci tarafından merakla beklenen AÖF sınav giriş yerleri açıklandı.

AÖF sınav giriş yerleri için tıkla

Öğrenciler, sınav giriş yerlerine AÖF'ün resmi internet sitesinde yer alan öğrenci giriş ekranına E-Posta Adresi (veya T.C. Kimlik Numarası) ve şifre ile giriş yaptıktan sonra ekrana gelen sayfada üst bölünde yer alan Bilgilendirme paneli veya Sınav İşlemleri sekmesinden öğrenebilecekler.

Sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Öğrenciler geçmiş yıllara ait sınav soru ve cevaplarına http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak ulaşabilirler. Ayrıca dönem içinde yapılacak olan ara sınavı ve dönem sonu sınavı soru ve cevapları sınavların ardından açıklanmaktadır. Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 güniçinde açıklanmakta olup sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.