Konut Haberleri
05 Eki 2015 15:24 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:31

Ankara’da marina yaşamına 5 bin TL

Sinpaş Yapı’nın marina konseptiyle başkente değer katan projesi Marina Ankara, Başkentliler’e ayrıcalıklı bir yaşam vaad ediyor

Ankara’da marina yaşamına 5 bin TL
SİNPAŞ Yapı, başkente yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor. Sinpaş, lansmana özel 258 bin TL’den başlayan fiyatlarla herkesi marina ayrıcalığı yaşamaya davet ediyor.

15 bin metrekare gölet

15 bin m²’lik kesintisiz gölet çevresinde tasarlanan yaşam alanları sunan Marina Ankara’da, 5 bin lira peşinat ve 48 ay vade farkı ödemeksizin 258 bin TL’den başlayan fiyatlarla Ankara’da marina yaşamına adım atmak artık mümkün.

Teslim Mart 2018’de

Marina Ankara projesi Mart 2018’de teslim edilecek. 120 bin metrekarelik bir alanda kurulan Ankara’nın ilk ve tek marinası Marina Ankara, marina manzarasının yanı sıra projeye komşu konumundaki Eymir Gölü manzarasıyla da cazibesini arttırıyor. 

Dört mevsim kayak keyfi

TANITIM kampanyasına Hülya Avşar’ın eşlik ettiği Marina Ankara’da her şey marina hayatının tüm ayrıcalığını hissetmeniz için 
tasarlandı. Bünyesinde, yılın dört mevsimi kayak yapılabilecek ve İskelelerden küçük yelkenlilerle açılabileceksiniz. 

Projede tropik ada bile var

SİNPAŞ Yapı güvencesinde inşa edilen Ankara Marina projesinin bir diğer keyifli köşesi ise tropik kumsalı ve bitki örtüsüyle Tropik Ada. Burada çocuklar için yüzme, aileler için de dinlenme ve buluşma yerleri de bulunuyor.
 

ETİKETLER
#ankara marina