Konut Haberleri
25 Mayıs 2015 01:36 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:43

Anadolu Yakası’nın en Güzel’i geliyor

Güzel Group tarafından Anadolu Yakası’nın en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor

Anadolu Yakası’nın en Güzel’i geliyor
İSTANBUL'un kalbinin attığı Bağdat Caddesi'nde projelendirilen 'çok özel' özellikleri olan Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Ayrıcalıklı proje rüyaların gerçeğe dönüşmesini de sunuyor.

Yeşil alan bolluğu

Yeşil alana duyulan özlem, bin 700 metrekare ile Güzel Residence'ta giderilecek. 140 ile 260 metrekare arasında değişen toplamda 38 dairenin yer aldığı Güzel Residence her daireye iki araçlık kapalı otopark kolaylığı, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, özel güvenlik gibi avantajları ile ön plana çıkıyor.

Gerçek rezidans…

Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun, kullanım alanları efektif, her türlü ihtiyaca ve konfora yönelik tasarlandığını belirtti.

Bir tatlı huzura 4 dakika

ŞARKILARA konu olmuş, insanların 'bir tatlı huzur' almaya 
geldikleri Kalamış'a yürüyerek 4 dakika mesafede yer alan Güzel Residence'yi özel kılan ise yeşil alanı.

Cadde’nin en önemlisi

GÜRKAN Güzel, "Güzel Residence hem bizim hem caddenin en önemlisi olarak hayat bulacak” dedi ve ekledi: “Hayalini kurduğumuz bir projeydi ve 21. yüzyıl estetik anlayışı ile tasarladık."