Emlak Konut
03 Haz 2014 10:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:09

Anacadde dükkanları pazar günü satışa çıkıyor!

Kayaşehir’in en işlek caddesinde yer alan Anacadde Dükkanları, 8 Haziran Pazar günü açık artırmayla satışa sunuluyor. 63 adet cadde girişli dükkânın, 270 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacağı açık artırmaya son başvuru tarihi 6 Haziran Cuma.

Anacadde dükkanları pazar günü satışa çıkıyor!
Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat- Akyapı Ortak Girişimi tarafından 1 milyon nüfuslu yenişehirin merkezindeki Kayaşehir’in en işlek caddesinde inşa edilen Anacadde Dükkanları açık artırma yöntemiyle satışa çıkıyor.

8 Haziran Pazar günü düzenlenecek olan açık artırmaya katılmak için son başvuru tarihi 6 Haziran Cuma.

Açık artırmada büyüklüğü 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişen 63 dükkânın 270 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacağını belirten Makro-Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, “Projemiz mükemmel bir lokasyona sahip. Bu nedenle kendi işinin sahibi olmak ya da iyi bir yatırım yapmak isteyen herkesin açık artırmaya ilgi göstereceğini düşünüyoruz” dedi.

Merkezi lokasyonda
Mahmut Asmalı, Kayaşehir Anacadde’nin Kayaşehir’in en işlek caddesi Kayabaşı Bulvarı üzerinde yer aldığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Projemiz Avrupa’nın en büyük Sağlık Kenti’nin tam karşısında bulunuyor. Metro güzergahı Anacadde’nin hemen önünde yer alıyor. Kayaşehir Anacadde, Olimpiyat Stadı’na 3 dakika, 8 İhtisas Hastanesi’nin inşa edildiği Sağlık Kenti’ne 2 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede bulunuyor.”

Seyran Şehir projesinin içinde
Kayaşehir Anacadde, Seyran Şehir projesinin içinde yer alıyor. Seyran Şehir, Başakşehir ilçesi, Kayaşehir mahallesinde Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan 23 bin 170 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Seyran Şehir’de, Kayaşehir Anacadde adını taşıyan 63 adet cadde girişli dükkânın yanı sıra 220 adet de konut bulunuyor.