Konut Haberleri
04 Eyl 2015 10:13 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:19

Sinpaş Yapı Altınoran Projesi ile Dubai Cityscape 2015 Fuarı’nda!

Sinpaş Yapı, Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na Türkiye’nin temalı en büyük yaşam projesi, Altınoran’la katılıyor.

Sinpaş Yapı Altınoran Projesi ile Dubai Cityscape 2015 Fuarı’nda!
Bulunduğu şehir Ankara’ya değer katma amacıyla hayata geçirilen Altınoran projesinde sadece konut değil sosyal alanlar üretme felsefesi de benimsendi.   Sinpaş’ın 41 yıllık deneyimi, geliştirdiği yüksek kalite, konfor ve yenilikçi sosyal olanaklara sahip projelerinden biri olan Altınoran’la, Arap Yarımadası’nın önde gelen yatırımcılarının ziyaret edeceği fuarda görücüye çıkıyor.

Sinpaş Yapı, Türk gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi Altınoran’la 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Dubai Cityscape 2015’de fuarına katılıyor. Başkentin sosyal yaşamına yeni bir renk katan Altınoran’ın maket ve detayları 220 m2 metrekarelik stant alanında Körfez yatırımcıları ve ziyaretçileri ile buluşacak.

Sinpaş Yapı projelerinin tanıtılacağı stant, Cityscape Hall 1 – Boot #1H30 sergi alanında yer alacak.
Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi  Mahmut Sefa Çelik, Dubai Cityscape 2015’de fuarı ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu yılki fuar için özel olarak seçtiğimiz projemiz, Türkiye’nin temalı en büyük yaşam projesi olarak Ankara’da geliştirdiğimiz Altınoran oldu. Altınoran’ın dünyadaki yatırımcılar ve Körfez ülkelerinde yaşayıp ülkemizde ve özellikle başkentte konut sahibi olmak isteyen kişiler için örnek bir proje olduğu kanaatindeyiz. Projemizde yılın 365 günü kayak yapma imkanı dışında çok sayıda sosyal olanak sunduğumuzu, Sinpaş’ın yüksek kalitesini ve Türk gayrimenkul sektörünün ulaştığı noktayı anlatacağız. Tabii bu arada fuar kapsamında yer alan global yatırımcılardan son gelişmeleri takip edeceğiz.”

Proje Künyesi
Proje ismi:   Altınoran
Firma:     Sinpaş Yapı 
Konum:   Çankaya - Oran
Toplam Arazi:   1 milyon 850 bin m2
Toplam İnşaat Alanı:   1 milyon 200 bin m2 
Toplam Konut:   2 bin 647    
Metrekare Aralığı:   61,77 ile 498,15m²
Fiyat Aralığı:    311,600 TL – 2,867,951
Teslim Tarihi:                  Yaşam başladı

Altınoran Hakkında
Sinpaş’ın 40 yıllık birikimi ve geliştirdiği yüksek kalite ve konfor standartlarıyla, Ankaralılar’ın ihtiyaçları ve beklentileri tespit edilerek geliştirilen Altınoran, yenilikçi sosyal olanaklarıyla başkentin yeni yaşam merkezi olacak. Başkentin sosyal yaşamına yeni bir renk katacak olan Altınoran’da, çevresi kulelerle çevrili Yüzyıl Meydanı, su gösterisi alanı, alışveriş alanları ve Agora AVM ile birlikte bu bölge Ankaralılar’ın yeni buluşma noktası olarak dikkat çekiyor.

Altınoran projesinin içinde yer alan en özgün ve çarpıcı sosyal donatılarından biri de Kayak Vadisi. Ankaralılar’a yılın dört mevsimi kayak yapma keyfi yaşatacak olan Vadi, profesyonel yarışmalar için oluşturulan uluslararası boyutlardaki atlama rampaları, 200 metre uzunluğu ve 50 metre genişliğindeki 1000 metrekarelik ana pisti ve yeni başlayanlar ya da eğitim almak isteyenler için tasarlanan başlangıç pisti ile profesyonelinden amatörüne herkese bu keyfi yaşatmaya hazırlanıyor.

Altınoran’ın merakla beklenen Kayak Vadisi’nde, seyir terasları, kayak odaları ve dinlenme odalarını da barındıran Kayak Evi’nin yanı sıra, ulaşımı hızlandıran bir teleferik de yer alıyor.

Altınoran, sosyal olanaklarıyla yarattığı değeri, her biri kendi alanının en iyisi markalarla işbirliği yaparak en üst seviyeye çıkarıyor.