Ekonomi
20 Mar 2018 14:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:43

Akbank 100 milyarlık varlığı tek çatı altında yönetecek

Özel bankacılık birimi Akbank Private Banking ile Akbank Yatırım Hizmetleri'ni tek yönetim altında birleştiren Akbank, bu yeni yapı ile 100 milyar liralık varlığı yönetiyor.

Akbank 100 milyarlık varlığı tek çatı altında yönetecek
Akbank, özel bankacılık birimi Akbank Private Banking ile Akbank Yatırım Hizmetleri'ni tek yönetim altında birleştirerek "Akbank Private Banking ve Yatırım Hizmetleri" ile hizmet vermeye başladı.

Oluşturdukları yeni hizmet modeliyle, özel bankacılık hizmetlerini tüm müşterilerine ulaştıran Akbank Private Banking ve Yatırım Hizmetleri, bu yeni yapı ile 100 milyar liralık varlığı yönetiyor.

Akbank Private Banking ve Yatırım Hizmetleri'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alp Keler, söz konusu yeni hizmet modeliyle Akbank müşterilerinin sermaye piyasalarındaki ürünlere erişimini kolaylaştırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Varlık büyüklüğü ne olursa olsun yatırım yapmak isteyen tüm müşterilerine hizmet sunduklarını anlatan Keler, "Müşterilerimize tüm yatırım ürünlerini içerisine alan bütünsel ve global standartlarda bir platform oluşturduk" diye konuştu.