Ofis Projeleri
13 Oca 2014 10:17 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:48

Ak Plaza Piyalepaşa'da ofislerin metrekaresi 22 dolardan!

Akdağlar İnşaat tarafından Beyoğlu’nda yatay olarak tasarlanan ve hayata geçirilen Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi, doğaya saygılı duruşu ile fark yaratıyor.

Ak Plaza Piyalepaşa'da ofislerin metrekaresi 22 dolardan!
Merkezi konumu ve ulaşım kolaylığı nedeniyle, iş dünyasının merkezi olacak Piyalepaşa’da 50 bin metrekarelik alana yatay olarak tasarlanan Piyalepaşa İş Merkezi, akıllı bina sistemi ve Breeam sertifikası özellikleri ile kiracılarına bir ofisten çok daha fazlasını sunmaya hazırlanıyor.

Merkezi konumu ve ulaşım kolaylığı nedeniyle, iş dünyasının merkezi olacak Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi, kuzey- güney ofis blokları ile bunların arasında yer alan servis ve dolaşım alanlarının bulunduğu orta bloktan oluşuyor. A plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilen Ak Plaza’nın en temel özelliği, güneş ışığını alan cephelerde ısınma ve parlamayı engelleyen güneş kırıcı elemanların, yağmur sularının depolanması ve sonrasında kullanım suyu olarak geri dönüştürülmesini sağlayan sisteme sahip olması.

Ayrıca, cephe temizliği için vinç maliyeti getirmeyen kedi yolları,  ziyaretçileri bina içinde takip edebilen akıllı güvenlik sistemi, iklimlendirme altyapısı, 4 metre yüksekliğindeki ferah ofis katları,  her katta sigara içenler için kat bahçeleri, arşiv, depolama alanları, jeneratör ve kriz merkezi de bulunuyor.

14 kat olarak inşa edilen projede metrekare fiyatları ortalama 22-25 dolar değişiyor.