Kampanyalı Projeler
02 Kas 2013 10:20 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:37

Ağaoğlu'ndan 15 gün sürecek kampanya!

Ağaoğlu konut ve ofis projeleri için sadece 15 gün sürecek yeni bir kampanya başlattı

Ağaoğlu'ndan 15 gün sürecek kampanya!
İstanbul'da hayata geçirdiği konut ve ofis projeleri için sadece 15 gün sürecek kampanya ile Ağaoğlu hızla değerlenen projelerindeki yatırım fırsatlarını % 2 peşinat ve faizsiz ödeme seçenekleriyle ve  %1 KDV avantajıyla sunuyor.
 
Kampanya, inşaat süreçleri tamamlanmış anahtar teslim My Towerland Ataşehir, Andromeda Gold Ataşehir, Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan My Office 212 projelerinin yanı sıra devam eden My Home Küçük Maslak ve Bakırköy 46 projelerini kapsıyor.

İŞTE AĞAOĞLU'NUN KAMPANYALI KONUTLARI!
 
İstanbul Dünya Başkenti Olma Yolunda Hızla İlerliyor
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı; ABD ve Avrupa Birliği'nden gelen son rakamlar çok olumlu yönde. Türkiye'deki son dönemdeki gelişmeler de iyi sinyaller veriyor. Ülke olarak büyük projelere imza atıyoruz. İki kıtayı birbirine bağlayan Marmaray ile birlikte Kanal İstanbul, 3.Köprü, Hızlı Tren, İstanbul – İzmir Otobanı, Avrasya Tüneli, 3. Havalimanı ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi gibi dev projelerle İstanbul dünyanın parlayan yeni yıldızı olarak öne çıkıyor. Tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu İstanbul, dünya başkenti olma yolunda hızla ilerlerken Ağaoğlu projeleri başta Ortadoğu ülkeleri olmak üzere yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Şu ana kadar yabancı alıcılara 800 milyon Doları aşan satış realize ettik.
 
Kampanya ile ilgili bilgi veren Rahvalı; iç pazarda da düzenli araştırmalarla tüketici beklentilerini sürekli analiz ettiklerini ve yaptıkları bu araştırmalar neticesinde tüketiciler için en uygun kampanyayı geliştirdiklerini söyledi.
Rahvalı; 22 bin kişi üzerinde yaptığımız araştırmada gördük ki tüketiciler peşinat ve faiz oranlarında daha uygun koşullar sunulmasını talep ettiler. Biz de tüketicinin sesini dinleyerek tüm projelerimizdeki peşinatları yüzde 2 olarak belirledik ve yüzde sıfır faiz oranlarını tercihlerine sunduk. 15 günlük bir kampanya başlattık ve  ilk  gün 180 talep aldık.

http://www.agaoglu.com.tr

444 6 777