Konut Haberleri
10 Tem 2018 17:24 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:53

Ağaoğlu 7.kez en itibarlı inşaat şirketi seçildi

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu oldu. Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Ağaoğlu 7.kez en itibarlı inşaat şirketi seçildi
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İstatistik Bölümü'nün akademik denetiminde ve raportörlüğünde,  5 bin kişiyle görüşülerek hazırlanan Türkiye İtibar Endeksi Araştırması (TİE) sonuçları açıklandı.

Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen ve 21 farklı sektörün değerlendirildiği TİE Araştırması'na göre, Ağaoğlu şirketler Grubu, “İnşaat” kategorisinde “En itibarlı” marka ödülüne layık görüldü. Ağaoğlu, bu ödülü yedinci kez üst üste alma başarısını gösterdi.

Ali Ağaoğlu: “Ülkemize değer katmaya devam edeceğiz”

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türkiye'nin güzide eğitim kurumlarından biri olan Yıldız Teknik Üniversitesi'nin araştırmasını çok önemsediğini belirterek, şunları söyledi:

“Uzun yıllardır gayrimenkul alanında geliştirdiğimiz projeler, ulusal ve uluslararası arenada birçok ödül kazandı. Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak kazandığımız her ödül bizler için çok anlamlı. Özellikle Yıldız Teknik Üniversitesi'nin denetiminden geçen bu ödüle bizleri layık gören her katılımcıya teşekkürü bir borç bilirim. Her bir proje için uzun araştırmalar yapıyoruz.  Ağaoğlu markasının sorumluluğu ile hem oturumcularımıza hem yatırımcılarımıza kazandıran bir anlayış için var gücümüzle çalışıyoruz. Müşterilerimizin güveni ve ilgisinin karşılığını fazlasıyla vermeye devam edeceğiz.”