Konut Haberleri
27 Nis 2015 14:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:36

89 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi’ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

89 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!
Yabancı yatırımcıların da odak noktası haline gelen Esenyurt’ta, 89.000 liraya konut sahibi olmaya imkan veren kampanyada daireler ‘’hemen teslim hemen tapu’’ güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Eviniz olsun diye...

Satışa sunulan Evviva projelerinde 89.000 liradan başlayan 990 TL taksitlerle sınırlı sayıda stüdyo daireler veya 130.000 liradan başlayan 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler ekonomik ödeme seçenekleriyle alıcılarını bekliyor.

Esenyurt Bölgesi ile ilgili son durumu paylaşan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, 2015 sonuna kadar proje teslimlerini bitireceğini belirtti. ‘’Esenyurt ile ilgili bir süredir gündemde olan imar problemleri ile ilgili durum bizi ve müşterilerimizi etkilemiştir. Şimdi Esenyurt’ta esen olumlu ve ılıman iklimden müşterilerimizin de faydalanmasını isteyerek yeni kampanyamıza başlıyoruz. Satış ve pazarlama sistemlerimizi yeniden yapılandırdık. Hem yabancı yatırımcıların gözdesi haline gelen bu bölgeyi canlandırarak, hem de yeni müşterilerimize hizmet vermeyi amaçlayarak yolumuza devam ediyoruz.’’

‘’Biz Bulut İnşaat olarak 1987 yılından bu yana binlerce kişiyi ev ve iş yeri sahibi yaptık. Bugüne kadar Esenyurt’ta inşa ettiğimiz Evviva projelerimizin tamamı halka hitap eden, ekonomik, depreme dayanıklı, modern, her türlü teknolojiden yararlanan binalardır. Biz inanıyoruz ki ‘’eviniz olsun diye’’ kampanyamızla birlikte müşterilerimiz ve yatırımcılar bize güvenerek doğru kararı vermiş olduklarını göreceklerdir.’’

Sadece konut değil, konfor üretiyoruz

Evviva konsept projeleriyle sektörün öncülerinden olan Bulut İnşaat, projelerinde yaşam alanları için tüm detayları düşünüyor. Evviva projelerinde yer alan sağlıklı yaşam için spor alanları, evcil hayvanlarınız için hayvan kreşleri, çocuk parkları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisler, fitness salonları, kamelya, kapalı otopark kişilere istediği huzur ve konforu veriyor.

Günümüzdeki yoğun çalışma temposu arasında rahat bir soluk alacağınız, metropol yaşamının stresinden kaçış noktası düşüncesiyle inşa edilen Evviva projeleri, estetiğiyle de sahiplerini kendine bağlayacak. Daire içlerinin ferahlığıyla ön plana çıkan projeler, modern site tarzının revaçta olduğu bölgede müşterilerini ağırlıyor.

Müşterilerine şehir merkezinin içinde bir yaşam alanı sunan Bulut İnşaat, havalimanına sadece 20 dakika uzaklıkta olan, E5 karayoluna paralel konumlu projeleriyle İstanbul’un her yerine kolaylıkla ulaşabilmeye imkan veriyor.