Yazlık Projeler
23 Mar 2013 08:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:19

7.Yazlık Evler Fuarı başladı!

22-24 Mart tarihleri arasında Harbiye Askeri Müze'de gerçekleşecek olan 7. Yazlık Evler Fuarı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün de katılımıyla açıldı.

7.Yazlık Evler Fuarı başladı!

 

Fuarda Bodrum'daki yazlık ev projeleri ve diğer projeleri de görücüye çıktı. 25 firmanın her biri 100.000 ila 5.000.000 Euro arasında 40 projesi alıcılarla buluşuyor. Körfez ülkeleri ile Almanya ve Hollanda'dan yatırımcı firmaların da katıldığı fuarda; New York ve Miami evlerinin sadece yüzde 20 sini ödeyerek sahip olma imkanının yanı sıra Amerika ile anında iletişim kurularak satışa sunulan konutlar alıcılar tarafından incelendi. Fuardaki projelerin toplam değeri 2 milyar Avro'yu aştı.
 
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un desteklediği Fuar kapsamında “Bodrum Günleri” de  düzenleniyor.
 
Yazlık Ev ve Gayrimenkul sahibi olma hayallerini gerçekleştirmeyi düşünenlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken “Yazlık Evler Fuarı”nda alıcılara çok özel fırsatlar sunuluyor. Konutlar, yazlık evler, devre mülkler, ofisler, akıllı binalar, villalar, plazalar, iş merkezleri gibi birçok gayrimenkul projesinde fuara özel, “indirim” ve “taksit” uygulandı, “kredi kartı” ile gayrimenkul satışı gerçekleştiriliyor.
 
Mülk Edinme Mevzuatının geliştirilmesinin Türkiye'deki gayrimenkul piyasalarına olumlu yansımasıyla, İstanbul'un dünya metropolleri arasında yıldızı en fazla parlayan şehirlerden olduğu bir dönemde kapılarını 7. kez açan Yazlık Evler Fuarı; JNR Fuarcılık tarafından düzenleniyor.
 
Bazı firmaların özel indirimler ve taksitler sunacağı fuarda, New York ve Miami evlerinin sadece yüzde 20 sini ödeyerek sahip olma imkanının yanı sıra Amerika ile anında iletişim kurularak satışa sunulan konutlar alıcılar tarafından inceleniyor. 20 bin ziyaretçinin hedeflendiği fuarda ücretsiz konserler, müze girişleri, doğa kolejli çocuk bakım servisi gibi hizmetler de sunuluyor.
 
Fuar'da yer alan projeler: Mm proje-Bodrum Ada bükü Projeler-Ay ışığı gayrimenkul-Seng Yapı-Karaincir Taş Evler-Yarbasan Taş Evler, Palm Investments-Villa Pasha-Villa Sky- Villa Jasmıne-Golden Estate-Luxury Poperty, M2 Gayrimenkul-Seba Solemar-Blue Bosphorus Villas-Kaledos Evleri-Amphora Evleri, Remax Artemis -Folkart Yapı-Folkart Towers-Folkart Narlıder-Kumtaş İnşaat-Tatil Evlerim, My Blue Residence-Mks İnşaat-Safir Gayrimenkul-Göcek Gayrimenkul Projeler-Gesaj Emlak, İzdoğ Turizm-Konsept Projeler-Exclusive Homes-İnşaat Dünyası Bodrum Günleri'nde tanıtım ve satış yaptı.
 
Bodrum-Kuşadası-İzmir-Didim -Fethiye-Göcek-Marmaris-Kıbrıs'tan da projeler katıldı.
 
JNR Fuarcılık Başkanı Haktan Öztunalı;  İstanbul'un konut talebinin 2015 yılında 2 milyon 100 bine, alışveriş merkezlerinin ise aynı yılda toplam 7 milyon 500 bin metrekareye ulaşacağının uzmanlar tarafından tahmin edildiğini belirterek “Ofis pazarında ise İstanbul'un önümüzdeki 10 yıl içinde A sınıfı işyeri talebinin daha yüksek olacağı düşünülüyor. Gayrimenkul sektör temsilcileri ile alıcıları, en doğru noktada buluşturmak için kapılarımızı yedinci kez açıyoruz. İnovasyon yaratmak, yenilikçi firmalarla, doğru hedef alıcılarla buluşmak, ürün ve hizmetlerini en iyi şekilde tanıtmak isteyen kuruluşlar fuarımızda yer alıp, kendilerini ve ürünlerini tanıtıyorlar” dedi.
 
Canan Göztepe'nin Başkanlığını sürdürdüğü ERDODER'in Çocuk Hastanesi Projesi için BEZE'den Bengü Bilik'in girişimi ile oluşturulan “ER-DO-DER Sosyal Sorumluluk Platformu” JNR Fuarcılık tarafından destekleniyor. Erken Doğan Çocuklar Derneği (ER-DO-DER) ile yapılan anlaşma doğrultusunda, JNR Fuarcılık gelirlerinden bir miktarını “Sosyal Sorumluluk Platformu”na aktaracak. JNR Fuarcılık Başkanı Haktan Öztunalı, ER-DO-DER Başkanı Canan Göztepe, Beze'den Bengü Bilik Sosyal Sorumluluk Platformunun sürdürüleceğini belirttiler.