Gündem
20 Kas 2015 16:07 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:48

3. Köprü'yü yerinde inceledi!

3. Köprü'deki çalışmaları yerinde inceleyen Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Misbah Demircan, projenin Türkiye için gurur kaynağı olduğunu söyledi..

3. Köprü'yü yerinde inceledi!
Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yapım çalışmaları aralıksız devam eden 3. Boğaz Köprüsü nam-ı diğer Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü yerinde inceledi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri'nin de eşlik ettiği Başkan Demircan, 300 metre yüksekliğindeki kulede Periscope'tan canlı yayın yaparak 3. Köprü 'deki son durum hakkında takipçilerini de bilgilendirdi.

300 metrelik kulenin tepesinde geleceğe umutla baktığını belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 3. Köprü projesi için "burada teknoloji var, güç var, gurur var, geleceği umutla planlamak var” dedi.

3. Köprü'nün Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına gurur kaynağı olduğunun altını da çizen Başkan Demircan, Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarını sunduğunu,  İstanbul içerisindeki trafiği Edirne tarafından alıp Kocaeli tarafına getirecek olan 95 kilometrelik bir hattın söz konusu odluğunu ve bunun İstanbul trafiğine bir nebze olsun  rahatlık getireceğini belirtti.