Konut Haberleri
25 Tem 2017 14:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:19

3. Havalimanı'nın kiralık alanlarına teklif yağıyor!

3.Havalimanı'nda bulunan kiralık alanlara Rusya'dan Amerika'ya, Avrupa'dan Uzak Doğu'ya, Orta Doğu'ya kadar tüm dünyadan teklif yağıyor.

3. Havalimanı'nın kiralık alanlarına teklif yağıyor!
Çalışmalarına tüm hızla devam edilen ve 2018 yılında hizmete girmesi planlanan 3. Havalimanı'na teklif yağıyor. İGA Havalimanı İşletmesi AŞ İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin,"Kiralanabilir alanlar için Rusya'dan Amerika'ya, Avrupa'dan Uzak Doğu'ya, Orta Doğu'ya kadar tüm dünyadan teklif yağıyor" dedi.

100 BİN METREKARE KİRALANABİLİR ALAN 

Keskin, havalimanında toplam 100 bin metrekarenin üzerinde kiralanabilir alan olduğunu bildirdi.
Duty free anlaşmasını daha önce yaptıklarını belirten Keskin, yeme içme ile alakalı ihaleyi bitirdiklerini, sözleşme maddelerinde ilerleme sağlandığını ve sözleşmenin yakında yapılacağını söyledi.

''KEŞKE TÜRKİYE'DE OLSA'' DENİLEN MARKALAR...

Toplam kiralanabilir alanların yarısından fazlasını kiraladıklarını bildiren Keskin, "Burada Türkiye'de ilk defa ticaret yapacak uluslararası markalar bulunacak. Birçoğu anlaşmaya bağlandı. Şu anda duty free alanında 400'e yakın yerli ve yabancı firmanın yer alabileceğini söyleyebilirim. Yeme içme alanında da 'keşke Türkiye'de de olsa' denilen çok sayıda markayı görebileceğiz" şeklinde konuştu.

HAVAYOLU ŞİRKETİ SAYISI 46'DAN 100'E ÇIKACAK

Hüseyin Keskin, şu anda Atatürk Havalimanı'nda 46 hava yolu şirketinin operasyon yaptığını, İstanbul Yeni Havalimanı'nda hedeflerinin 100 şirkete ulaşmak olduğunu söyledi. Buradan 350 destinasyona uçuş yapılacağını bildiren Keskin, bu konuda görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti.