Konut Haberleri
30 Ağu 2014 13:09 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:45

220 milyonluk yatırım gün sayıyor!

Baysaş İnşaat Fikirtepe’de inşa edeceği projede son aşamaya geldi. İstanbul 216 projesinin ruhsatı için gün sayan şirket dönüşüme bin 181 konutla imza atacak.

220 milyonluk yatırım gün sayıyor!
Bugüne kadar birçok projeye imza atan Baysaş İnşaat Fikirtepe’de mutlu son için gün saymaya başladı. Önümüzdeki hafta ruhsat alacaklarını ve sonrasında da lansmana çıkacaklarını aktaran Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, “Uzun bir hazırlık sürecimiz oldu.

Fikirtepe projesi için tüm detayları masaya yatırdık ve ortaya akıllı binalar çıktı. Hafriyata başladık önümüzdeki hafta içinde de ruhsatımızın onaylanmasını bekliyoruz. Fikirtepe’nin dönüşümüne büyük katkı sağlayacağız” dedi.

Ön talep topluyor

Şemsettin Aydın lansmana özel başlangıç fiyatında kampanya düzenlenecek projenin toplam yatırım değerinin 220 milyon lira olduğunu söyledi. İlk etap 80 milyon, ikinci etap 90 milyon liralık yatırım değerine sahip olacak. Proje için ön talep toplamaya başlayan şirket ön talepte bulunan müşterilerine, ayrıcalıklı fiyat ve ödeme avantajlarıyla lansman öncesi satış imkanı da sunacak.

İki etaptan oluşuyor

Fikirtepe projesi iki ayrı etap olarak konumlanacak. İlk etap 11 bin metrekare arsa içinde, ikinci etap ise 13 bin metrekare arsa içinde yükselecek. İki etabın toplamında bin 181 konut olacak.Konutların en küçüğü 1+1 tipinde ve 51 metrekare, en yükseği 160 metrekare 3+1 tipinde oluşacak. Öngörülen en düşük konut fiyatı ise 315 bin lira olarak veriliyor.