Sektörel
22 Eki 2015 09:46 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:37

Dünya devi Türkiye'de

CCL Industries Inc.'in geçen yılki cirosu 1.9 milyar dolar. Şirket etiket ve ambalaj ürünleriyle bir dünya lideri. İstanbul - Hadımköy'deki yeni yatırımları da sürüyor.

Dünya devi Türkiye'de
Kanada merkezli kuruluşumuz 27 ülkede 105 üretim tesisi ve 11.000'i aşkın çalışanıyla; "CCL Label" ile etiket, "CCL Container" ile plastik tüp ve "Avery" ile tüketici ürünleri alanlarında, yenilikçi çözümlerle ürettiği etiket ve ambalaj ürünleriyle dünya lideri olarak tanınıyor.

2014 yılından bu yana Türkiye'ye yatırım yapıyorlar

2014 yılı Mart ayında başlayan, Türkiye'nin önde gelen "Shrink Sleeve Etiket" üreticisi Dekopak Ambalaj'ı satın alma süreci tamamlandı. Şirket İstanbul-Hadımköy'de 17.000 metrekare alana kurulu kampüsünde yeni yatırımlarını sürdürüyor.

Hedefleri büyük

Tüm dünyada müşterilerine, en iyi raf etkisini yaratacak en uygun ambalajı sunmak için eşsiz ve yenilikçi çözümler üreterek çalışan şirketimiz; yeni şirketi ile "Shrink Sleeve" Etiket üretimindeki lider konumunu sürdürmenin yanı sıra, "PSL – Kendinden Yapışkanlı Etiket" üretimindeki iddiası ile de Türkiye pazarında fark yaratmayı hedefliyor.

Kısa zamanda önemli katkılar sağlayacak

Şirketin Genel Müdürü Mikail Topo'nun konu hakkında yaptığı açıklama şöyle:

Ülkemize dünya etiket liginin en önemli oyuncusunu kazandırmış olmaktan son derece mutluyuz. Grubumuzun sahip olduğu güç, bilgi birikimi ve ayrıcalıklı baskı teknolojileri ile sektörümüze çok kısa zamanda önemli katkılar sağlayacağımıza inancımız ve motivasyonumuz tam. Bundan böyle tüm gayretimiz, dünya markalarının sahip olduğu rekabet avantajlarını ülkemizin değerli üreticilerinin hizmetine sunmak olacaktır."

Şirket en son teknolojiye sahip

Şirketimiz mevcut makine parkında, "Shrink Sleeve Etiket" üretiminde kullanılan, yüksek kapasiteli, 10 renge kadar baskı yapabilen 3 rotogravür baskı makinesine ek olarak; Ocak 2016 itibariyle "PSL – Kendinden Yapışkanlı Etiket" üretiminde kullanılacak, 2 baskı makinesi daha bulunuyor. Yeni baskı makineleriyle 12 renge kadar; Ofset, Flexo, Rotogravür baskı teknolojileri kombinasyonu ve Özel Efekt uygulamaları ile baskı yapılabiliyor. Buna ek olarak, baskı kalıbı üretim teknolojisi de baskı öncesi hazırlık ve servis-hizmet esnekliği sağlıyor